Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το video με το καυτό φιλί τους στην πρεμιέρα της ταινίας «Air»

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το video με το καυτό φιλί τους στην πρεμιέρα της ταινίας «Air»
(Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
O έρωτας δεν κρύβεται λέει η παροιμία και σίγουρα δεν θέλουν να τον κρύψουν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck που διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους. Μάλιστα κατά την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση έδειξαν το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Λος Άντζελες στην πρεμιέρα της ταινίας «Air» και πόζαραν χαρούμενοι στο κόκκινο χαλί ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έδωσαν και ένα φιλί που ξετρέλανε τους fans τους.

Jennifer Lopez - Ben Affleck - Jennifer Garner μαζί σε μουσική παράσταση της Seraphina Affleck

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε το γεμάτο γούστο ντυσιμό τους. Η Jennifer φορούσε ένα μακρύ εφαρμοστό φόρεμα από δύο κομμάτια: ένα αστραφτερό ασημί μακρυμάνικο ζιβάγκο και μια φούστα κίτρινη νέον. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε έναν χαμηλό κότσο με μερικές χαλαρές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της ενώ κρατούσε ένα ασορτί αστραφτερό ασημί clutch τσαντάκι. Ο Ben είχε επιλέξει ένα σκούρο μπλε βελούδινο κοστούμι με ένα γαλάζιο πουκάμισο και μπλε γραβάτα. Την εμφάνιση συνδύασε με καφέ παπούτσια.

Η Jennifer ανέβασε στο Instagram της ένα βίντεο από την πρεμιέρα και έλαβε εκπληκτικά σχόλια από τους fans. «@airmovie πρεμιέρα!!! @amazonstudios @artistsequity Στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. Επίσης, έντυσε μουσικά το κλιπ με το τραγούδι «Sister Christian» των Night Ranger ενώ συμπεριέλαβε και το φιλί με τον Ben.

{https://www.instagram.com/reel/CqUQ3QbjyXh/}

Matt Damon: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγο και τις τρεις από τις κόρες τους

Η εμφάνιση της Jennifer και του Ben Αffleck στην πρεμιέρα της ταινίας «Air» ήταν αναμενόμενη αφού σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ben. Η ταινία αφηγείται την ιστορία του πώς κατάφερε η Nike να πείσει τον θρύλο του NBA Michael Jordan να υπογράψει για να κυκλοφορήσουν τα αθλητικά παπούτσια Air Jordan τη δεκαετία του 1980. Πρωταγωνιστούν ο Damian Young, ο οποίος υποδύεται τον Michael Jordan, καθώς και ο επί χρόνια φίλος του Ben, Matt Damon, ο Jason Bateman και η Viola Davis. Η ταινία θα βγει επίσημα στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=X5fZtF2WPds&ab_channel=VILLAGE}