Δανάη Μιχαλάκη: Ο πατέρας της αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που περιμένουν με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

12.09.2023
Δανάη Μιχαλάκη: Ο πατέρας της αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που περιμένουν με τον Γιώργο Παπαγεωργίου
Photo: NDP Photo Agency
Ο Γιώργος Μιχαλάκης αποκάλυψε πώς η κόρη του και ο γαμπρός του ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη, αλλά και αν σε λίγο καιρό θα έχει εγγονή ή εγγονό!

«Του παιδιού σου το παιδί είναι δυο φορές παιδί σου», λέει η παροιμία και οι Γιώργος Μιχαλάκης είναι έτοιμος για τον πιο όμορφο ρόλο του, αυτόν του παππού. Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα γίνουν γονείς σε λίγο καιρό και τώρα ξέρουμε ότι περιμένουν κοριτσάκι. Το μαρτύρησε με πολύ τρυφερό τρόπο ο παππούς Γιώργος.

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον ηθοποιό στην παρουσίαση της σειράς «Η παραλία», όπου πρωταγωνιστεί η κόρη του και εκείνος... δεν κρατιόταν!

1005_giorgos_mixalakis_danai_mixalaki_03092023-1.jpg

"Θα γίνω παππούς, όλοι λένε πως το παιδιού το παιδί είναι δυο φορές παιδί σου», είπε ο ηθοποιός συμπληρώνοντας πως υποθέτει πως θα είνα ακόμη περισσότερο εκδηλωτικός απ’ ότι είμαι με την κόρη του. «Αυτό το φοβάμαι λίγο, δεν έχω κρύψει ποτέ την αγάπη μου για την κόρη μου. Μου έχει και εκείνη αγάπη, ελπίζω να αγαπάω τουλάχιστον το ίδιο και το εγγόνι μου», συνέχισε ενώ αμέσως μετά περιέγραψε πώς το ευτυχές ζευγάρι μοιράστηκε τις χαρές τους.

Δανάη Μιχαλάκη: Το τραγούδι που της έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι γλύκα και το βίντεο κλιπ ακόμη πιο πολύ

«Κάλεσαν και τις δύο οικογένειες στο σπίτι, δήθεν για τσάι», είπε ο Γιώργος Μιχαλάκης χωρίς όμως να κρύψει πως μια δυο μέρες νωρίτερα είχε αρχίσει να νιώθει κάπως παράξενα. «Πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι και έγκυος. Όταν μας το ανακοίνωσε δεν ένιωσα έκπληξη, έκανα βέβαια ότι ένιωσα. Αλλά απλώς ένιωσα μεγάλη χαρά. Κορίτσι είναι, δεν ξέρω αν το ξέρετε, το ανακοίνωσα εγώ τώρα», ολοκλήρσε ο Γιώργος Μιχαλάκης και η χαρά του δεν κρύβεται!

Τον ρόλο της γιαγιάς ετοιμάζεται να παίξει με χαρά και η Φιλαρέτη Κομνηνού, μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, η οποία έχει ήδη κάνει σχετική ανάρτηση με τη νύφη της. Με το καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 12.09.2023 - 14:35