Amy Schumer: Κακόγουστο τρολάρισμα στο instagram με θύμα την Nicole Kidman - Αναγκάστηκε να διαγράψει το post

Amy Schumer: Κακόγουστο τρολάρισμα στο instagram με θύμα την Nicole Kidman - Αναγκάστηκε να διαγράψει το post
Θύμα μιας απίστευτης επίθεσης διαδικτυακού bullying έπεσε η Nicole Kidman και μάλιστα πίσω από την επίθεση ήταν η Amy Schumer.

H κωμικός αναγκάστηκε να διαγραψει μια φωτογραφία στο Instagram της που έδειχνε την Nicole Kidman στο US Open, αφού κατηγορήθηκε για «κυβερνοεκφοβισμό» με θύμα την ηθοποιό του «Big Little Lies».

Λίγο πριν η Schumer, είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις όταν μοιράστηκε μια φωτογραφία της Kidman να παρακολουθεί το αθλητικό γεγονός από τις εξέδρες με ροζ ρούχα. «Έτσι κάθεται ο άνθρωπος», έγραψε στη λεζάντα του post της, υπονοώντας ότι η 56χρονη ηθοποιός έμοιαζε σαν ρομπότ.

Η Kidman είχε μια σοβαρή έκφραση στο πλάνο, κρατούσε το ένα χέρι κάτω από το πηγούνι της ενώ το άλλο της μπράτσο ακουμπούσε τον αγκώνα της.

4 διάσημες ηθοποιοί που αρνούνται ρετούς ή photoshop στις ταινίες ή τις σειρές τους

Προτού η Schumer διαγράψει τη φωτογραφία, οι χρήστες του Instagram επέκριναν τη λεζάντα της ως «κακόβουλη» και την κατηγόρησαν για «κακόβουλο δημόσιο τρολάρισμα σε γυναίκα».

«Κάνεις διαδικτυακό εκφοβισμό στη βραβευμένη με Όσκαρ και Emmy Nicole Kidman αυτή τη στιγμή;», ρώτησε ένας follower.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Το να καταστρέφουμε τους άλλους είναι πάντα ένα σημάδι της δικής μας εσωτερικής ανασφάλειας ούτως ή άλλως, επομένως αυτή που ασκεί κριτική εδώ πρέπει να κρατά έναν καθρέφτη».

Η Amy Schumer διέγραψε στη συνέχεια τη δημοσίευση εν μέσω των αντιδράσεων.

Η Kidman παρακολούθησε το Σάββατο την Coco Gauff να αγωνίζεται εναντίον της Aryna Sabalenka και συνεχάρη τη 19χρονη για τη νίκη της μέσω Instagram Stories. «Συγχαρητήρια Coco!» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της Gauff και πρόσθεσε «Σας ευχαριστώ US Open! Great Women's Final 2023."

Η Schumer δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία από το αθλητικό γεγονός, γράφοντας, «Go @cocogauff!!!!»

Τελευταία τροποποίηση στις 12.09.2023 - 11:26