Matt Damon: Πώς αντιμετώπισε το γεγονός ότι η γυναίκα του ήταν θαυμάστρια του καλύτερου του φίλου πριν παντρευτούν

Matt Damon: Πώς αντιμετώπισε το γεγονός ότι η γυναίκα του ήταν θαυμάστρια του καλύτερου του φίλου πριν παντρευτούν
Ο Matt Damon και η σύζυγός του, Luciana Barroso είναι ένα από τα ζευγάρια του Χόλιγουντ που κρατάνε γερά εδώ και χρόνια παρά τις δυσκολίες που είναι συνηθισμένες σε έναν γάμο. Ωστόσο, αυτή η σταθερότητα του Damon στις σχέσεις δεν περιορίζεται μόνο στη ρομαντική ζωή του αλλά επεκτείνεται επίσης στη πολυετή φιλία του με τον επίσης ηθοποιό Ben Affleck.

Μάλιστα στη σχέση του Matt Damon και της Luciana Barroso, η μοίρα επιφύλασσε κάτι ξεχωριστό. Και είναι μια αποκάλυψη που θα μπορούσε να φέρει προβλήματα στη σχέση τους ή να θέσει σε κίνδυνο τον ισχυρό φιλικό δεσμό μεταξύ του Matt Damon και του Ben Affleck. Όμως η πραγματικότητα παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα. Με το χαρακτηριστικό χιούμορ του, ο Matt Damon, μετέτρεψε με μαεστρία αυτή τη δύσκολη κατάσταση σε αστείο.

«Η γυναίκα μου, στην πραγματικότητα, ήταν θαυμάστρια του Ben πριν γνωριστούμε. Και η καλύτερή της φίλη ήταν θαυμάστρια δική μου. Και έτσι ακόμα αστειευόμαστε γι' αυτό» εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός στο podcast, Armchair Expert.

Αλλά υπάρχει και μια μυστική συνθήκη μεταξύ του Damon και της γυναίκας του.

Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας: Το βασικό χαρακτηριστικό που έχει ένας καλός φίλος και μπορεί να μην έχεις σκεφτεί

Αν και ο Matt Damon και η σύζυγός του είναι αχώριστοι από το 2003 και παντρεύτηκαν επίσημα το 2005, η σχέση τους αντιμετώπισε προβλήματα. Κατά τη διάρκεια μιας διαφημιστικής συνέντευξης για το «Oppenheimer», όπου ο Damon υποδύθηκε τον στρατηγό Leslie Groves, ο ηθοποιός μοιράστηκε μια καθοριστική προϋπόθεση για την επιστροφή του στο Χόλιγουντ. Είχε κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του και να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες «ρωγμές» στο γάμο του, που είχαν έρθει ως αποτέλεσμα του απαιτητικού προγράμματός του.

Σε μια ειλικρινή αποκάλυψη, ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι, παρά την ολόψυχη δέσμευσή του στη θεραπεία μαζί με τη σύζυγό του με σύμβουλο γάμου, υπήρχε μια συγκεκριμένη συνθήκη: «Διαπραγματεύτηκα εκτενώς με τη γυναίκα μου ότι θα έπαιρνα άδεια. Ήμουν στο Interstellar και μετά ο Nolan με έβαλε στον πάγο για μερικές ταινίες, επομένως δεν ήμουν στο rotation των ηθοποιών. Στην πραγματικότητα όμως διαπραγματεύτηκα στη θεραπεία ζευγαριών - αυτή είναι μια αληθινή ιστορία – ότι ο μόνος όρος για να σταματήσω την άδεια μου ήταν αν καλούσε ο Chris Nolan».

Robert Downey Jr: Έκλεισε τα 58 και το γιόρτασε με ένα βίντεο με όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα

Ο Christopher Nolan τον κάλεσε όντως, ο Matt Damon πήρε το σενάριο για το «Oppenheimer» και ανέλαβε τον ρόλο του Leslie Groves. Βέβαια προς το παρόν δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις είχε αυτό στον γάμο του.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.09.2023 - 11:34