Chris Evans: Ο Captain America παντρεύτηκε την αγαπημένη του και είχε κοντά του μερικούς Avengers

11.09.2023
Chris Evans: Ο Captain America παντρεύτηκε την αγαπημένη του και είχε κοντά του μερικούς Avengers
Εκατομμύρια γυναικείες καρδιές σπάζουν η μία μετά την άλλη τις τελευταίες ώρες καθώς ε΄γινε γνωστό πως ο γοτευτικός πρωταγωνιστής της Marvel ανήκει πλέον στο κλαμπ των παντρεμένων.

Ο Chris Evans είναι και επίσημα «εκτός αγοράς», όπως διαβάζουμε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της Page Six. O 42χρονος κινηματογραφικός Captain America παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Alba Baptista το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με πηγές της έκδοσης.

Το ζευγάρι φέρεται να ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μία πολύ κλειστή τελετή στο σπίτι τους στην περιοχή της Βοστόνης και μάλιστα υπό πολύ «σφιχτά» μέτρα... προστασίας.

Λέγεται ότι οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή για το πού θα πήγαιναν ενώ τα κινητά τηλέφωνα όλων είχαν... παρακρατηθεί.

Ο Chris Evans είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2022 όμως ο Dawyne Johnson δεν του παραχωρεί τον τίτλο και επιμένει να τον μοιραστούν

Συγγενείς και μερικοί από τους πιο στενούς φίλους του ζεύγους παραβρέθηκαν με τη λίστα να περιλαμβάνει και μερικούς από τους διάσημους συμπρωταγνιστές του Evans από τον κόσμο της Marvell. Συγκεκριμένα λέγεται ότι το «παρών» έδωσαν οι Robert Downey Jr., Chris Hemsworth και Jeremy Renner.

Jeremy Renner, Robert Downey Jr. & Chris Hemsworth Avengers: Endgame behind the scenes : r/marvelstudios

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμη, όμως φαίνεται πως δεν χωρά αμφιβολία. Ο Chris Evans και η 26χρονη γλυκύτατη συνάδελφός του είναι πλέον παντρεμένοι.

Chris Evans is now married to Alba Baptista: reports | ABS-CBN News

Chris Evans: Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με (πάρα πολλές) σπάνιες φωτογραφίες με την κοπέλα του

Η είδηση για τη σχέση των δύο ηθοποιών ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2022 αλλά μετρούσε ήδη έναν χρόνο. «Όλοι οι φίλοι του και οι συγγενείς τη λατρεύουν» μεταφέρουν πηγές ενώ ο ίδιος ο Chris είναι ξετρελαμένος.

Να ζήσουν ευτυχισμένοι, λοιπόν και... καλούς απογόνους!

Τελευταία τροποποίηση στις 11.09.2023 - 18:41