Sienna Miller: Εμφανίστηκε με ακάλυπτη την κοιλίτσα της σε εκδήλωση και προκάλεσε συζήτηση για το τι πρέπει να φοράει μια έγκυος γυναίκα

20.09.2023
Sienna Miller: Εμφανίστηκε με ακάλυπτη την κοιλίτσα της σε εκδήλωση και προκάλεσε συζήτηση για το τι πρέπει να φοράει μια έγκυος γυναίκα
Η Sienna Miller αποδεικνύει ότι μπορούμε να πάρουμε στυλιστικά ρίσκα και να διασκεδάσουμε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η 41χρονη ηθοποιός, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον 26χρονο φίλο της, φρόντισε να στρέψει πάνω της όλα τα βλέμματα κατά την τελευταία της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, οι απόψεις διίστανται σκληρά και μερικοί χρήστες των social media δεν έκρυψαν την αποδοκιμασία τους για τη στυλιστική της επιλογή.

Η σταρ έδειξε με περηφάνια την κοιλιά της που μεγαλώνει ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί στο Theatre Royal Drury Lane του Λονδίνου για το φανταχτερό World Show της Vogue. Έδειχνε υπέροχη με μια πολύ ογκώδη φούστα Schiaparelli και ένα cropped σατέν πουκάμισο. Ολοκλήρωσε την τολμηρή εμφάνισή της με μαύρες κάλτσες και ψηλοτάκουνα.

{https://www.instagram.com/p/CxMUihTqG9U/}

Μόλις οι φωτογραφίες από την εκδήλωση κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, οι θαυμαστές έσπευσαν να επαινέσουν την ηθοποιό με κομπλιμέντα για το μοναδικό της στυλ, λέγοντας ότι είναι «όμορφη και λαμπερή!». Ένα άτομο σημείωσε με ενθουσιασμό, «Φαίνεται καταπληκτική!!», ενώ ένα άλλο παρατήρησε, «Μόνο η Sienna θα μπορούσε να το κάνει αυτό». Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως το maternity look έχει αλλάξει ριζικά από τη στιγμή που έμεινε έγκυος η Rihanna!

Αλλά δεν είχαν την ίδια άποψη όλοι για τη συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή της ηθοποιού. Και παρόλο που η πλειονότητα του κοινού συμφώνησε ότι η Miller ήταν υπέροχη, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που έγραψαν ότι αυτή η εμφάνιση δεν ταιριάζει σε μια έγκυο γυναίκα.

Ένα άτομο έγραψε, «Φτάνει πια με το γυμνό look της εγκύου κοιλιάς», ενώ ένα άλλο αναρωτήθηκε, «Γιατί πρέπει να δείξουν στον κόσμο ότι είναι έγκυες;» Ένας τρίτος σχολιαστής τόνισε ότι ενώ «η Sienna είναι πολύ όμορφη», δεν του άρεσε το ντύσιμό της, προσθέτοντας ότι το να «δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά» το έκανε «ακόμα χειρότερο!».

Εμείς πάντως θα συμφωνήσουμε ότι η επιλογή της έχει πολύ στυλ.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2023 - 12:47