Matthew McConaughey: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο διάστημα που έχει αντέξει να μείνει μακριά από τη σύζυγό του, Camila Alves

20.09.2023
Matthew McConaughey: Αποκάλυψε το μεγαλύτερο διάστημα που έχει αντέξει να μείνει μακριά από τη σύζυγό του, Camila Alves
O Matthew McConaughey αποκάλυψε ένα πολύ γλυκό γεγονός για τη σχέση του με τη σύζυγό του Camila Alves.

Ότι δεν έχει περάσει περισσότερες από εννέα μέρες μακριά της από από τότε που παντρεύτηκαν. Απίστευτο επίτευγμα για έναν ηθοποιό ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες με πολύ απαιτητικά πολύμηνα γυρίσματα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ο McConaughey μίλησε με την Katherine Schwarzenegger το Σάββατο σε μια εκδήλωση Live Talk στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στο πόσο δεμένοι είναι αυτός και η σύζυγός του. Συζητούσε για το παιδικό του βιβλίο, Just Because όταν αναφέρθηκε στο πόσο δεμένο είναι το ζευγάρι.

{instagram.com/p/CxLZyt9Lb-o/}

Εκτός από το να μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για την Camila και τον γάμο τους, ο McConaughey είπε ότι ομολογουμένως θα ήθελε τα τρία τους παιδιά, Levi, Vida και Livingston, να τον θεωρούν όχι μόνο πατέρα τους, αλλά και τον «καλύτερο φίλο», όταν μεγαλώσουν. Η ευχή ενθουσίασε το κοινό καθώς επευφημούσε τον δοτικό πατέρα με χειροκροτήματα.

Matthew McConaughey: Η σύζυγός του αποκάλυψε το κρυφό ταλέντο του μέσα από μια φωτογραφία

Το 2021, η Camila Alves έδωσε μια εικόνα για το πώς αυτή και ο σύζυγός της κρατούν τον γάμο τους υγιή και ευτυχισμένο. «Μακάρι να είχα μια απλή, σύντομη απάντηση! Οι σχέσεις είναι δουλειά, αλλά επιλέγω την αγάπη», είπε στο HollywoodLife. «Στην πραγματικότητα το σκεφτόμουν σήμερα το πρωί, γιατί μπορείς να περάσεις πολλά πράγματα σε μια σχέση, μπορείς να περάσεις από πολλά σκαμπανεβάσματα, καμία σχέση δεν είναι τέλεια. Είναι δουλειά».

«Όταν όμως κάνεις τη δουλειά, τι επιλέγεις;» συνέχισε. «Αυτή είναι η ερώτηση που είναι πολύ σημαντικό να κάνουν οι άνθρωποι όταν εργάζονται για τη σχέση τους, τι επιλέγουν; Και για μένα, επιλέγω την αγάπη και επιλέγω την ανάπτυξη».

Η Kate Hudson και ο Matthew McConaughey παραδέχονται: «Φιλιόμαστε ωραία»!

Καθώς ο Matthew και η Camila συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον ευτυχισμένο τους γάμο, ο ηθοποιός απολαμβάνει επίσης την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου Just Because, το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Σεπτεμβρίου. Πρόσφατα είπε στο ABC News ότι το να είναι γονιός των τριών παιδιών του είναι αυτό που τον ενέπνευσε να γράψει το παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο, το οποίο είναι γεμάτο μαθήματα ζωής.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2023 - 22:01