Rihanna: Στην πρώτη φωτογραφία με τους τρεις άντρες της ζωής της σπάει ένα τεράστιο σεξιστικό στερεότυπο

20.09.2023
Rihanna: Στην πρώτη φωτογραφία με τους τρεις άντρες της ζωής της σπάει ένα τεράστιο σεξιστικό στερεότυπο
Οι πρώτες φωτογραφίες της Rihanna και του A$AP Rocky με του δυο γιους τους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο δεύτερος γιος του διάσημου Power Couple της μουσικής γεννήθηκε την 1η Αυγούστου και, φυσικά, οι γονείς του τού έδωσαν ένα όνομα που ξεκινά από το γράμμα R, όπως και εκείνα της υπόλοιπης οικογένειας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Rakim Athelaston Mayers, το (πραγματικό) όνομα του μπαμπά, RZA ο πρωτότοκος και Riot Rose ο... «μικρός» ή αλλιώς «The Mayers Boyz», όπως λέει και η μαμά Rihanna και ιδού το πρώτο επίσημο κλικ της οικογένειας ΄οπως το αποτύπωσε ο διάσημος φωτογράφος Miles Diggs.

{https://www.instagram.com/p/CxYOauYLzc-/}

Πανέμορφοι όλοι, πραγματικά, και φυσικά είδαμε τον 34χρονο ράπερ χώρις τα χρυσά (ή διαμαντε΄νια) δόντια που φορά συνήθως και είναι άλλος άνθρωπος -κούκλος! Αυτό που κάνει επίσης εντύπωση, όμως (και σχολιάστηκε στα social media) είναι η total pink επιλογή στο outfit του βενιαμίν της οικογένειας.

Κόντρα σε κάθε στερεότυπο, λοιπόν, που θέλει το ροζ «κοριτσίστικη» επιλογή και το μπλε «αγορίστικη» η Rihanna, η οποία για την ιστορία άλλαξε το maternity look δια παντός, φόρεσε στον γιο της ροζ και σ' όποιον αρέσει! Έτσι κι αλλιώς, δηλαδή!

{https://www.instagram.com/p/CxYT_VUIh44/?img_index=1}

Τον Μάιο του 2023, ο A$AP Rocky μοιράστηκε μερικές απίθανες φωτογραφίες του με τη Rihanna (η οποία ήταν έγκυος) και τον γιο τους και δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και με το μικρότερο μέλος της οικογένειας σύντομα.

Αν μάλιστα κρίνουμε από το γεγονός ότι ο RZA έχει ήδη κάνει το πρώτο του εξώφυλλο, δεν αποκλείεται να δούμε κι ένα ανάλογο με τον Riot Rose σύντομα.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2023 - 15:50