Rihanna και A$AP Rocky: Το όνομα που έδωσαν στον δεύτερο γιο τους είναι παράξενο αλλά το είχαμε προβλέψει

08.09.2023
Rihanna και A$AP Rocky: Το όνομα που έδωσαν στον δεύτερο γιο τους είναι παράξενο αλλά το είχαμε προβλέψει
Έναν μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της Rihanna και του A$AP Rocky μαθαίνουμε το, κάπως παράξενο, όνομά του, ο οποίο, όμως το περιμέναμε έτσι ακριβώς!

Ο δεύτερος γιος της RiRi και του 34χρονου ράπερ συντρόφου της γεννήθηκε στις αρχές Αυγούστου και, όπως μαθαίνουμε σήμερα από ρεπορτάζ του The Blast, το όνομα που του έδωσαν οι γονείς του, όντως, ξεκινά από R, όπως είχαν μεταφέρει πηγές και όπως είχαμε εξηγήσει κι εμείς νωρίτερα.

Και το όνομα αυτού, Riot Rose Mayers, λοιπόν! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται η επιλογή να αναφέρεται στο τραγούδι με τον τίτλο Riot που κυκλοφόρησε ο μπαμπάς A$AP Rocky με τον Pharrell Williams στην αρχή του χρόνου, όμως το γεγονός παραμένει πως, όπως το είχαμε προβλέψει, το όνομα και του νεότερου μέλους της οικογένειας ξεκινά από το γράμμα R!

Το πραγματικό όνομα του A$AP είναι Rakim Athelaston Mayers, έχουμε τη Rihanna και στον πρώτο τους γιο, έδωσαν το όνομα RZA θέλοντας να τιμήσουν τον ηγέτη των Wu-Tang Clan, παραγωγό και ράπερ RZA (προφέρεται Rizza, παρεμπιπτόντως), του οποίου το όνομα είναι Robert Fitzgerald Diggs. Φυσικά έχουμε τη μαμά Rihanna .

{https://www.instagram.com/p/CsMsHprSZun/}

Από τα χαρτιά που δόθηκαν στη δημοσιότητα μαθαίνουμε επίσης ότι το μωράκι γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 2023 στο Cedar Sinai Hospital του Λος Άντζελες στις 7:41 πμ με γιατρό τον διάσημο γυναικολόγο των διασήμων, Thais Aliabadi, ο οποίος βοήθησε να έρθουν στον κόσμο τα παιδιά της Khloe Kardashian και Kylie Jenner (μάλιστα είχε εμφανιστεί και σε ένα επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians, αλλά και της μέχρι πρότινος συντρόφο του Al Pacino, Noor Alfallah.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.09.2023 - 17:39