Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet δεν κρύβονται πια - Τα πρώτα δημόσια φιλιά on camera

05.09.2023
Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet δεν κρύβονται πια - Τα πρώτα δημόσια φιλιά on camera
Οι φήμες τους θέλους ζευγάρι εδώ και έξι μήνες περίπου. Να που όσο «άκυροι» κι αν μας φαίνονται εμάς, η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet είναι, όντως, μαζί και, μάλιστα... δεν κρατιο΄νται, ούτε και δημοσίως!

Ο κόσμος τό' χε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Όχι, πια, όμως! Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet μόλις έκαναν τα... «φανερώματα» της σχέσης τους και το έκαναν στη συναυλία της Beyonce και μάλιστα μια νύχτα φουλ στους (υπόλοιπους) διάσημους φανς!

Ήταν η βραδιά με τη συναυλία της Bey στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες, μια ξεχωριστή συναυλία γιατί συνέπεσε με τα 42α γενέθλια της σταρ και εκείνη τα γιόρτασε φέρνοντας και την κόρη της, Blue Ivy στη σκηνή. Ιδού και το βίντεο που μοιράστηκε η Katy Perry, η οποία ήταν μία από τοςυ διάσημους που έδωσαν το «παρών».

{https://www.instagram.com/p/Cwzqc34Lm4y/}

Επιστρέφοντας, όμως, στο μυστικό ζευγάρι που δεν είναι και τόσο μυστικό πια, το βίντεο που δημοσίευσε το TMZ είναι ξεκάθαρο και αποκαλυπτικότατο!

Kylie Jenner - Timothée Chalamet: Όλη η αλήθεια για το πιο "άκυρο" ζευγάρι του Hollywood

Στη VIP κερκίδα του event, μαζί με τις αδελφές της Kylie, Kendal Jenner και Kim Kardashian και κάπου κοντά στις Hailey Bieber, Adele και Zendaya, η Kylie και ο Timothée δεν κρατούσαν, πια, ούτε τους τύπους.

Αν κρίνουμε και από τον τρόπο που η Kylie κοιτα΄ζει κάποια στιγμή την κάμερα, τότε μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την instagram official στιγμή.

{https://www.instagram.com/p/Cw0BpiFrUoc/}

Σε ένα ακόμη βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδύκτυο, το ζευγάρι φαίνεται να διασκεδάζει λίγο πριν αρχίσει η συναυλία, χωρίς να κρύβεται, φυσικά!

{https://twitter.com/chrissgardner/status/1698915106112102462}

Για την ιστορία, τον Ιανουάριο έγινε γνωστό ότι η 25χρονη Kylie χώρισε, για ακόμη μια φορά με τον Travis Scott, με τον οποίο έχουν μαζί την 5χρονη Stormi και τον 14 μηνών Aire ενώ ο Chalamet, μετά το χωρισμό του από τη Lilly Rose Depp, δεν έχει υπάρξει (τουλάχιστον επίσημα) με άλλη σύντροφο.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2023 - 17:36