Η Linda Evangelista διαγνώστηκε 2 φορές με καρκίνο μέσα σε 5 χρόνια - «Είμαι με το ένα πόδι μέσα τον τάφο»

05.09.2023
Η Linda Evangelista διαγνώστηκε 2 φορές με καρκίνο μέσα σε 5 χρόνια - «Είμαι με το ένα πόδι μέσα τον τάφο»
«Δεν θα πεθάνω από αυτό», λέει η διάσημη καλλονή που παρά τα όσα της συμβαίνουν υποστηρίζει ότι διακατέχεται από εορταστική διάθεση!

Η Linda Evangelista αποκάλυψε πως πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού δύο φορές μέσα στα τελευταία 5 χρόνια. Μιλώντας στο Men’s Style issue της WSJ για το Φθινόπωρο, το 58χρονο σούπερ μόντελ μοιράστηκε με ειλικρίνεια την περιπέτεια της υγεία της.

Ο καρκίνος, λοιπόν, «χτύπησε» πρώτη φορά το 2018.

«Εντοπίστηκε στο πλαίσιο της ετήσιας μαστογραφίας μου», αποκάλυψε συμπληρώνοντας ότι τα περιθώρια δεν ήταν καλά και μαζί με άλλα προβλήματα υγείας που είχε, και θε΄λοντας να τα αφήσει όλα πίσω της, αποφάσιε να προχω΄ρησει σε αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή. «Ο καρκίνος του μαστού δεν επρόκειτο να με σκοτώσει», ει΄πε συγκεκριμένα.

Συγκλονίζει η Linda Evangelista: «Παραμορφώθηκα βάναυσα από αισθητική επέμβαση. Κουράστηκα πια να ζω έτσι»

Ωστόσο, το 2022 η Evangelista ένιωσε σε έναν όγκο στο στήθος της και την ίδια στιγμή έμαθε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει.

«Σκάψε μια τρύπα στο στήθος μου. Δεν με νοιάζει πώς θα φαίνεται. Θέλω να κάνεις ανασκαφή. Θέλω να δω τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσεις. Καταλαβαίνεις;», είπε στην ογκολόγο της η Linda φωνάζοντας ξανά «Δεν θα πεθάνω από αυτό».

«Ξέρω ότι έχω ένα πόδι στον τάφο, αλλά είναι τελείως σε εορταστική διάθεση. Πέρασα μερικά πολύ άσχημα και σοβαρά ζητήματα υγείας και τώρα γιορτάζω που είμαι ζωντανή», λέει η Evangelista υπογαμμίζοντας πως «ότι άλλο έρθει, θα είναι, απλά... μπόνους».

Τελευταία, η 58χρονη Linda συναντήθηκε ξανά με τις Iconic «συναδέλφους» της, Cindy Crawford, Naomi Campbel και Kristie Turlington και αναβίωσαν το θρυλικό εξώφυλο της Vogue, του 1990. Τότε, βέβαια, μαζί τους ήταν και η Tatjana Patitz, η οποία πέθανε τον Ιανουάριο του 2023 από καρκίνο του μαστού.

Supermodels Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista and Christy Turlington are appearing together on the September 2023 cover of Vogue (left). The last time the beauties appeared all together on the cover of the fashion bible was back in January 1990 (right).

{https://www.instagram.com/p/Cvz4c3iMxyV/}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2023 - 18:13