Kanye West: Σε μπελάδες από την ιταλική αστυνομία μετά τις δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις με τη σύντροφο του στη Βενετία

Kanye West: Σε μπελάδες από την ιταλική αστυνομία μετά τις δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις με τη σύντροφο του στη Βενετία
Ο Kanye West και η Bianca Censori βρίσκονται υπό έρευνα από την ιταλική αστυνομία για πιθανή παραβίαση των «προτύπων δημόσιας ευπρέπειας» μετά από άσεμνες περιπτύξεις σε μια βόλτα τους με σκάφος.

Μια εβδομάδα αφότου ο ράπερ εμφανίστηκε με γυμνά τα οπίσθιά του ενώ επέβαινε σε ένα σκάφος στη Βενετία, με τη σύντροφο του να είναι γονατισμένη μπροστά του, μια αστυνομική πηγή είπε στην Daily Mail την Τρίτη ότι θα ανακρίνουν τον οδηγό του σκάφους.

«Οι εικόνες δείχνουν ξεκάθαρα το ζευγάρι σε μια κατάσταση οικειότητας και αν ο τοπικός εισαγγελέας αποφασίσει να ασκήσει κατηγορίες, τότε θα ειδοποιήσουμε το ζευγάρι, πιθανότατα μέσω των αρμόδιων Πρεσβειών», είπε στο πρακτορείο η πηγή η οποία ισχυρίστηκε ότι η αστυνομία δέχθηκε «παράπονα από ανθρώπους που ήταν μάρτυρες» των περιπτύξεων.

{https://www.instagram.com/p/CwyJ-7FodTU/}

«Το αδίκημα που διερευνάται είναι πράξεις αντίθετες με τη δημόσια ευπρέπεια και τιμωρείται με διοικητική κύρωση», συνέχισε, προσθέτοντας ότι «οποιεσδήποτε παραβάσεις τιμωρούνται αυστηρά».

Kanye West: Έκανε πάρτι γενεθλίων όπου σέρβιραν σούσι πάνω σε γυμνά κορμιά γυναικών

Η σύμβουλος δημόσιας ασφάλειας της Βενετίας, Elisabetta Pesce, δήλωσε επιπλέον στην εφημερίδα ότι οι viral φωτογραφίες του ζευγαριού δείχνουν «έλλειψη σεβασμού» για την πόλη.

Η αναφερόμενη έρευνα έρχεται μετά τον ισόβιο αποκλεισμό του West και της Censori από την εταιρεία σκαφών, Venezia Turismo Motoscafi.

Σε μια δήλωση στην Daily Mail Australia Sunday, η επιχείρηση κατηγόρησε ένα τρίτο άτομο ότι παρεμπόδιζε τη θέα του καπετάνιου, προκειμένου να μην αντιληφθεί τη δραστηριότητα του ζευγαριού ενώ ήταν «απασχολημένος με την κίνηση του σκάφους».

Αν ο καπετάνιος τους είχε δει, «θα είχε σταματήσει αμέσως το σκάφος και θα είχε αναφέρει τους παραβάτες στους αρμοδίους», σημείωσε η εταιρεία. «Αποστασιοποιούμαστε πλήρως από τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές», καταλήγει η δήλωση. «Ο κύριος West και η σύζυγός του σίγουρα δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτοι στα σκάφη της εταιρείας μας».

{https://www.instagram.com/p/Cwz6nLtshHK/}

Ο τραγουδιστής και η Censori κάνουν τουρ σε όλη την Ιταλία από τις αρχές Αυγούστου. Εκτός από το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας, η Censori έχει προκαλέσει πολλά πρωτοσέλιδα από μόνη της για τις πολύ τολμηρές ενδυματολογικές της επιλογές. Μάλιστα έχει φωτογραφηθεί μαζί με τον West να περπατούν ξυπόλητοι σε πολλές περιπτώσεις τον τελευταίο μήνα.

Κim Kardashian: Δεν είναι και πολύ καλή η γνώμη της για τη νέα σύζυγο του Kanye West, Bianca Censori

Το ζευγάρι «παντρεύτηκε» σε μια μη νομικά δεσμευτική τελετή τον Ιανουάριο, δύο μήνες μετά τη διευθέτηση του διαζυγίου του West από την Kim Kardashian.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2023 - 14:09