Ο Kanye West παντρεύτηκε ξανά 2 μήνες μετά το διαζύγιό του

13.01.2023
Ο Kanye West παντρεύτηκε ξανά 2 μήνες μετά το διαζύγιό του
Λίγους μήνες μετά το έντονα προβεβλημένο του διαζύγιο με την Kim Kardashian, ο ράπερ και σχεδιαστής φαίνεται πως έκανε νέο βήμα στη ζωή του

Μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του και μητέρα των 4 παιδιών του, Kim Kardashian, ο Kanye West εξέπληξε τους πάντες και έκανε ένα νέο γάμο, με τη σχεδιάστρια Yeezy Bianca Censori.Η Censori είναι υπάλληλος της εταιρείας του, Yeezy, και παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο Beverly Hills την Πέμπτη.

6 σταρ του Χόλιγουντ και οι περίεργες δουλειές που έκαναν πριν γίνουν διάσημοι

Ο West και η Censori, η οποία φαίνεται να εργάστηκε ως σχεδιάστρια για τη μάρκα μόδας για λίγα χρόνια με βάση το προφίλ της στο LinkedIn, φέρεται να έγιναν σύζυγοι χωρίς να καταθέσουν πιστοποιητικό γάμου. Το ζευγάρι εθεάθη με βέρες στα δάχτυλά τους καθώς έφτασαν στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria Beverly Hills την ίδια μέρα. Κανένας από τους νεόνυμφους δεν έχει επιβεβαιώσει το γάμο τους μέσω των social media.

Η Shakira εκθέτει περισσότερο από ποτέ τον Gerard Piqué με το νέο της τραγούδι

Τον περασμένο μήνα, ο West κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο "Censori Overload" ως αναφορά στη φαινομενικά νέα του σύζυγο. Δεν είναι σαφές πόσο καιρό το ζευγάρι είναι σε σχέση, αλλά η Censori έγινε μέλος της Yeezy τον Νοέμβριο του 2020. Ο γάμος-έκπληξη έρχεται μόλις δύο μήνες αφότου ο ράπερ διευθέτησε το διαζύγιό του με την Kim Kardashian μετά από επτά χρόνια γάμου. Από την οριστικοποίηση του διαζυγίου, ο West είχε ειδύλλια με την Julia Fox τον Ιανουάριο του 2022, ενώ είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως ήταν σε σύντομες σχέσεις με καλλονές όπως η Juliana Nalú, η Irina Shayk, η Vinetria, ο Chaney Jones και η Candace Swanepoel.