Ο Gerard Pique έδωσε την απάντηση του στο νέο τραγούδι-επίθεση της Shakira

13.01.2023
Ο Gerard Pique έδωσε την απάντηση του στο νέο τραγούδι-επίθεση της Shakira
Το νέο τραγούδι της Shakira, με αιχμηρά σχόλια για τον πρώην σύζυγό της, έχει κάνει όλο το ίντερνετ να μιλάει για εκείνη

Η Shakira φαίνεται πιο εμπνευσμένη από ποτέ μετά τον δραματικό χωρισμό της με τον Gerard Piqué. Τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του "Monotonía", η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το πρώτο της single της χρονιάς, "BZRP Music Session #53" με τον Αργεντινό παραγωγό Bizarrap. Το τραγούδι έχει κατακτήσει το διαδίκτυο και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή, κάνοντας επικριτικά σχόλια. Μετά την κυκλοφορία του, ο ποδοσφαιριστής έδωσε την απάντηση του μέσω Twitter.

Η Shakira εκθέτει περισσότερο από ποτέ τον Gerard Piqué με το νέο της τραγούδι

Η Κολομβιανή star έχει γίνει trend στο Twitter και το τραγούδι τους συγκέντρωσε πάνω από 8 εκατομμύρια streams στο Spotify σε μόλις 16 ώρες. Το πρωί της Πέμπτης, ο ποδοσφαιριστής έκανε μια ανάρτηση στο Twitter για να προωθήσει το εικονικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του οποίου προεδρεύει. «Αύριο στις 9:00 μ.μ., ο Τσουπ Τσουπ από το Kings League με όλους τους προέδρους», έγραψε. Όμως, είναι η επόμενη φράση που έχει ιντριγκάρει τους ανθρώπους: «Η ζωή μπορεί να είναι υπέροχη», προσθέτοντας ένα emoji κλόουν.

Πέθανε στα 56 της χρόνια από καρκίνο του μαστού η Tatjana Patitz, θρυλικό μοντέλο των 90s και μούσα του Peter Lindberg

Αν και είναι έξυπνο το γεγονός ότι ο Piqué εκμεταλλεύεται τη θύελλα των μέσων ενημέρωσης για να προωθήσει το έργο του, πολλοί δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι δεν έχει νιώσει άσχημα. Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας δηλώνουν με περηφάνια πως είναι #teamshakira σε όλο το διαδίκτυο, αποκαλώντας το τραγούδι "kill shot" και "diss track".