Johnny Depp - Jenna Ortega: Τι απάντηση δίνουν στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Johnny Depp - Jenna Ortega: Τι απάντηση δίνουν στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι
Μια από τις πιο αμήχανες στιγμές των διασήμων είναι σίγουρα όταν αναγκάζονται να διαψεύσουν φήμες για σχέσεις οι οποίες βρίσκονται μόνο στο μυαλό των media.`

Κάτι τέτοιο αντιμετώπισε πρόσφατα ο Johnny Depp, ο οποίος υποτίθεται ότι «εντοπίστηκε μαζί» με την 20χρονη Jenna Ortega και οι φήμες άρχισαν να εξαπλώνονται αστραπιαία. Η «είδηση» εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα που ακόμη και οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν μπορούσαν παρά να αντιδράσουν σε αυτό.

Όλα ξεκίνησαν με μια φήμη που άρχισε να διαδίδεται όταν ένας gossip λογαριασμός ισχυρίστηκε λανθασμένα ότι κάποιοι είχαν δει μαζί τον Depp και την Ortega. Η «είδηση» έγινε viral στο διαδίκτυο και οι fans ξεκίνησαν να κάνουν τις δικές τους εικασίες. Κάποιοι ήταν πεπεισμένοι ότι οι δύο ηθοποιοί έβγαιναν ραντεβού, ενώ άλλοι υποστήριζαν ότι ο Depp μπορεί να συνεργάζεται με την Jenna στο Beetlejuice 2.

Πώς να δημιουργήσεις το viral makeup της Jenna Ortega στο "Wednesday"

Η Jenna αναφέρθηκε στις φήμες μέσω Instagram.

Η ηθοποιός δεν έχασε δευτερόλεπτο και έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την υποτιθέμενη σχέση της με τον 60χρονο ηθοποιό των Πειρατών της Καραϊβικής. Ανέβασε στο story της στο Instagram το εξής: «Είναι τόσο γελοίο που δεν μπορώ καν να γελάσω. Δεν έχω γνωρίσει ή συνεργαστεί ποτέ με τον Johnny Depp στη ζωή μου. Σταματήστε να διαδίδετε ψέματα και αφήστε μας ήσυχους».

{https://www.instagram.com/p/CrJtHQAvORw/?img_index=1}

Ο εκπρόσωπος του Depp έσπευσε επίσης να ξεκαθαρίσει τα πάντα. Η δήλωσή του δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας: «O κύριος Depp δεν έχει καμία προσωπική ή επαγγελματική σχέση με την κυρία Οrtega. Δεν την έχει γνωρίσει ούτε έχει μιλήσει μαζί της. Δεν εμπλέκεται σε κανένα project μαζί της, ούτε σκοπεύει να εμπλακεί. Είναι τρομοκρατημένος από αυτές τις αβάσιμες και κακόβουλες φήμες που έχουν σκοπό να βλάψουν τη φήμη και την καριέρα του».

Ο Johnny Depp ακυρώνει εμφανίσεις λόγω ατυχήματος: Πώς το ανακοίνωσε ο ίδιος

Το μόνο κοινό που έχουν η Jenna και ο Johnny είναι ότι συνεργάστηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και οι δύο με τον Tim Burton, κάτι που αναμφίβολα τροφοδότησε ορισμένες από τις φήμες. Για χρόνια, ο Depp θεωρούνταν αγαπημένος ηθοποιός του Βurton. Από την άλλη πλευρά, η Ortega είναι σχετικά νέα στον κόσμο του Burton, έχοντας πρόσφατα πρωταγωνιστήσει ως Wednesday Addams στη σειρά του Netflix, Wednesday. Επιπλέον, η Ortega θα ενταχθεί στο καστ του πολυαναμενόμενου Beetlejuice 2 στο οποίο βέβαια δεν έχει καμία σχέση ο Johnny Depp .

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2023 - 14:28