Πώς να δημιουργήσεις το viral makeup της Jenna Ortega στο "Wednesday"

12.12.2022
Πώς να δημιουργήσεις το viral makeup της Jenna Ortega στο "Wednesday"
Το soft goth look στην καλύτερη εκδοχή του - δες τα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να το αναπαράγεις

Η ερμηνεία της Jenna Ortega ως Wednesday Addams έχει ενθουσιάσει τους πάντες - δεν είναι τυχαίο που η σειρά έφτασε στην κορυφή των streams στο Netflix. Η μυστηριώδης αισθητική της σκοτεινής κωμωδίας του "Wednesday" έχει κάνει νούμερο ένα την τάση ομορφιάς του soft goth glam, με πάνω από 82,1 εκατομμύρια χρήστες του TikTok να αναζητούν το look.

Πώς να κάνεις την απόλυτη viral τάση των siren ματιών

Η makeup artist και hair stylist Tara McDonald εξηγεί πώς μπορείς να δημιουργήσεις και εσύ αυτό το πολυπόθητο look:

Πώς να αποκτήσεις το χρώμα χειλιών της Wednesday

Σε μια συνέντευξη που διεξήγαγε η ειδικός ομορφιάς και ερευνήτρια τάσεων Cat Quinn που αναρτήθηκε μέσω Instagram, η McDonald είπε ότι το απαλά θολά, καφέ-δαμασκηνί χείλη της Wednesday μπορεί να επιτευχθεί ανακατεύοντας ένα lip liner αυτής της απόχρωσης με λίγο balm χειλιών στο χέρι σου. Η McDonald αποκάλυψε επίσης ότι αντί να εφαρμόσουν το χρώμα με ένα πινέλο, ταμπόναραν το προϊόν απευθείας στα χείλη της Ortega.

Πώς να αποκτήσεις το μακιγιάζ προσώπου της Wednesday

Για να πετύχει την αισθητική που η Quinn περιγράφει ως «μισοπεθαμένη, αλλά ακόμα φρέσκια και μοντέρνα», η McDonald δημιούργησε μια καθαρή απόχρωση δέρματος με φακίδες στο πρόσωπο της Jenna, για να παραμείνει πιστή στον χλωμό και σιωπηλό χρωματισμό του χαρακτήρα της. Για να κάνει τα ζυγωματικά να φαίνονται πιο αιχμηρά και από το ξίφος της ξιφασκίας της πρωταγωνίστριας, η McDonald χρησιμοποίησε μια πούδρα contouring σε ψυχρή απόχρωση.

Πώς να αποκτήσεις το βλέμμα των ματιών της Wednesday

Το διαπεραστικό μακιγιάζ των ματιών της Wednesday τονίζει τα μεγάλα μάτια της. Το μόνο που χρειάζεται για να πετύχεις το soft goth smokey eye της είναι τρεις σκιές ματιών — μια καφέ, μια μαύρη και ανθρακί με ελαφριά λάμψη. Η McDonald ξεκίνησε αναμειγνύοντας τη ζεστή καφέ απόχρωση στο καπάκι, την πτυχή και την κάτω πλερυά των ματιών της Jenna. Στη συνέχεια, έβαλε τη μαύρη απόχρωση κάτω από το μάτι της. Το βλέμμα ολοκληρώθηκε με την ανθρακί, το οποίο πέρασε στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων της Jenna σαν ένα smokey eyeliner.