5 τάσεις make up για να λάμπεις τις γιορτινές μέρες που δεν είναι και τόσο μακριά όσο νομίζεις...

25.11.2022
5 τάσεις make up για να λάμπεις τις γιορτινές μέρες που δεν είναι και τόσο μακριά όσο νομίζεις...
Oι γιορτινές μέρες πλησιάζουν και αν αναρωτιέσαι ποια θα είναι η πιο trendy τάση για το make up σου στα ρεβεγιόν, οι ειδικοί έχουν την απάντηση. Οι make up artists εστιάζουν στο δέρμα που έχει την εικόνα του γυαλιού (που σημαίνει είναι εξαιρετικά ενυδατωμένο για να εξουδετερώσει τις ψυχρότερες θερμοκρασίες), στο εξαιρετικά έντονο ρουζ που εφαρμόζεται παντού για μια γλυκιά μονοχρωμία και στα απροσδόκητα χρώματα στα μάτια. Παρακάτω θα δεις πέντε τάσεις του μακιγιάζ με τις οποίες θα ήθελες να πειραματιστείς στις γιορτές αλλά και σε όλον τον υπόλοιπο χειμώνα. Μπες στο κλίμα.

Aποχρώσεις του πράσινου

Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι πράσινες αποχρώσεις είναι πολύ στη μόδα και πιο συγκεκριμένα στα μάτια. Ο David Razzano, επαγγελματίας makeup artist και beauty director της Sephora, λέει για αυτή τη φόρμουλα: «Υπάρχουν duo chromes που μοιάζουν με έναν αλχημιστή που έχει λιώσει δύο μέταλλα, μια διακριτική λάμψη που απλώνεται τόσο απαλά και δημιουργεί μια αιθέρια λάμψη φωτός, συμπιεσμένες νιφάδες χρωμίου που γλιστρούν με μια κρεμώδη απαλότητα και οδηγούν σε καλοσχηματισμένα cat-eye».

6 συμβουλές για το ιδανικό μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 50

Bejeweled (διακοσμημένο με πετράδια)

Το Euphoria ήταν μια επιδραστική σειρά και η δύναμη της φαίνεται ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τις τάσεις του μακιγιάζ. Η Judi Gabbay, μια make up artist διασήμων από τη Νέα Υόρκη, λέει: «Μην αφήνετε ακόμα τα στρας σας – η τάση είναι ακόμα εδώ. Μην βάζετε με ακρίβεια τις πέτρες σας και μην προσπαθήσετε να κάνετε κάθε μάτι να ταιριάζει τέλεια με το άλλο. Όταν τις τοποθετείτε σποραδικά στα μάτια και στους κροτάφους, δίνετε αυτή την ατμόσφαιρα Εuphoria που όλοι αγαπάμε».

Αισθησιακά Μάτια Σειρήνας

Το μάτι σειρήνας θα είναι αυτό το χειμώνα ότι πιο cool, smoky touch στα μάτια.

H Gabbay προσθέτει: «Τα μάτια σειρήνας και οι ψεύτικες βλεφαρίδες δίνουν σε κάθε σχήμα ματιού μια λάγνα αναζωογόνηση χωρίς να φαίνεσαι ότι προσπαθείς πολύ. Συνδυάστε το look με φακίδες και γυαλιστερά χείλη για το απόλυτο αγαπημένο μου glam».

Λαμπερό δέρμα

Αν και οι χειμερινοί μήνες συνδέονται περισσότερο με πιο βαριά foundation - οι λαμπερές αποχρώσεις του δέρματος είναι τρελά στη μόδα. Η Kaye λέει για την τάση: «Το θαμπό και ξηρό δέρμα είναι μειονεκτήματα του χειμώνα, αλλά με μερικά υπέροχα νέα προϊόντα στην αγορά, οι γυναίκες θα λάμπουν αυτές τις γιορτές.

Barbie Pink

H Barbiecore ήταν η κορυφαία τάση όλους τους καλοκαιρινούς μήνες οπότε και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα δούμε παιχνιδιάρικα φούξια pops στα μάτια και τα χείλη.