Πώς να πετύχεις τα τέλεια κόκκινα χείλη για το ρεβεγιόν σε 4 εύκολα βήματα

31.12.2022
Πώς να πετύχεις τα τέλεια κόκκινα χείλη για το ρεβεγιόν σε 4 εύκολα βήματα
Μια αντικειμενικά διαχρονική και υπέροχη επιλογή για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Η λέξη «κλασικό» συχνά περιλαμβάνει το κόκκινο κραγιόν - μια τόσο αντικειμενικά διαχρονική και υπέροχη επιλογή. Με ματ, σατέν ή γυαλιστερό φινίρισμα, ένα κόκκινο κραγιόν φαίνεται εξίσου καλό με ένα cocktail φόρεμα όσο και με ένα λευκό μπλουζάκι και ένα τζιν - και είναι επίσης ένας απίστευτα εύκολος τρόπος για να προσθέσεις ένα «εορταστικό» στοιχείο σε κάθε look αυτή την εποχή του χρόνου.

Το έξυπνο κόλπο της Ariana Grande για το eyeliner

Αν θέλεις να αποκτήσεις το τέλειο χρώμα, υφή και φινίρισμα για τις γιορτές, όταν ο χρόνος - και η υπομονή - είναι στο ελάχιστο, αυτά τα τέσσερα εύκολα βήματα είναι ιδανικά.

1. Προετοίμασε τον καμβά σου
Πριν φτάσεις στην επιλογή απόχρωσης, σκέψου την κατάσταση των χειλιών σου. Είναι στεγνά; Ξηρά; Χρειάζονται απολέπιση; Είναι πολύ πιθανό! Είναι Δεκέμβριος, έχει κρύο και ο ανακυκλωμένος ζεστός αέρας των εσωτερικών χώρων είναι σχεδόν χειρότερος για το δέρμα σου από τον κρύο αέρα έξω. Πριν εφαρμόσεις το κραγιόν σου, κάνε ένα ελαφρύ scrubbing στα χείλη για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα.

2. Ενυδάτωση, Ενυδάτωση, Ενυδάτωση
Αυτό είναι ένα γενικό μάντρα χειμερινής περιποίησης δέρματος, αλλά ισχύει και εδώ ειδικά, καθώς το κραγιόν σου θα φαίνεται καλύτερα σε χείλη που έχουν ενυδατωθεί καλά. Επίλεξε ένα μη κολλώδες lip balm και εφάρμοσε το με τα δάχτυλά σου για να βεβαιωθείς ότι έχει απορροφηθεί πλήρως πριν συνεχίσεις με το χρώμα.

Το hack που σε βοηθά να ταιριάζεις το ρουζ με το χρώμα των χειλιών σου κάθε φορά

3. Κάνε σωστό overline
Το liner χειλιών κάποτε θεωρούνταν ένα ξεπερασμένο καλλυντικό, αλλά είναι ένα ουσιαστικό βήμα σε κάθε εφαρμογή κραγιόν. Είτε κάνεις overline είτε παραμείνεις εντός των ορίων της φυσικής γραμμής των χειλιών σου, το κόλπο είναι να φροντίσεις να σχεδιάσεις ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών σου με μολύβι.

4. Το χρώμα είναι το παν
Οι υποτόνοι είναι εξαιρετικά σημαντικοί όταν επιλέγεις κόκκινο κραγιόν, αλλά και η εποχή του χρόνου και το κλίμα. Τα ζεστά πορτοκαλοκόκκινα φαίνονται εκπληκτικά το καλοκαίρι, όταν ο καιρός είναι ζεστός και το δέρμα είναι χρυσαφένιο. Αλλά όταν η θερμοκρασία πέφτει, πρέπει να είναι ματ και πρέπει να είναι κόκκινο σε μπλε τόνους - το οποίο μπορεί να διαρκέσει ακόμα και την πιο ατελείωτη οικογενειακή συγκέντρωση.