Όλγα Κεφαλογιάννη για Μίνω Μάτσα: «Είσαι η τύχη της ζωής μου»

06.09.2023
Όλγα Κεφαλογιάννη για Μίνω Μάτσα: «Είσαι η τύχη της ζωής μου»
Φουλ ευτυχισμένη, φουλ ερωτευμένη με τον σύζυγό της η Όλγα Κεφαλογιάννη και το βροντοφωνάζει.

Γενέθλια είχε στις 6 Σεπτεμβρίου ο Μίνως Μάτσας και η σύζυγός του, Όλγα Κεφαλογιάννη του ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση. Μία όμορφη φωτογραφία του εορτάζοντα μοιράστηκε η Υπουργός Τουρισμού και στη λεζάντα (που ξεχειλίζει από αγάπη και θαυμασμό) διαβάζουμε: «Χρόνια πολλά, μαγικά, μουσικά, ταξιδιάρικα! Είσαι η τύχη της ζωής μου!».

{https://www.instagram.com/p/Cw0zbQnNQBs/}

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 σε κλειστό κύκλο στις Σπέτσες και πολύ σύντομα μετά, αποκάλυψαν ότι θα γινόταν γονείς.

Τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, γεννήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του μπαμπά τους, 6 Σεπτεμβρίου κι αυτά.

Την ίδια μέρα, ο Μίνως Μάτσας εμφανίστηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «ρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων μίλησε και για το φετινό, ιδιαίτερο καλοκαίρι τους.

«Ήταν ένα ωραίο καλοκαίρι αλλά με πολλή δουλειά. Εγώ δούλευα με τα δικά μου, τις συναυλίες και τις σειρές που κάνω και η Όλγα στο υπουργείο, που ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που είμαι σύζυγος υπουργού. Είναι μια καινούρια εμπειρία, έχει τεράστια ευθύνη, είναι ένας τομέας νευραλγικός και ειδικά το καλοκαίρι είναι το πικ της εργασίας της, οπότε ήταν απότομη η αλλαγή», είπε αρχικά ο Μίνως Μάτσας, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για μια θέση με μεγάλο εύρος, προσφορά και ευθύνη, οπότε δεν μπορεί να μην υπάρχει και η κριτική. «Σαφώς και με αφορούν όλα αυτά γιατί είναι ο άνθρωπος μου, αλλά ήρθε μετά από κάποια χρόνια οπότε έχω προσγειωθεί ομαλά σε όλο αυτό», ολοκλήρωσε ο συνθέτης.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ζωή με τα δίδυμα και η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου από τον Μίνω Μάτσα

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ο βραβευμένος συνθέτης θα δώσει στο Ηρώδειο μία μεγάλη συναυλία, βασισμένη στα έργα του για τον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση καθώς και μερικά ωραιότερα τραγούδια του που αγαπήσαμε. Θα συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη και τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι Γιώργος Νταλάρας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μυρτώ Βασιλείου

{https://www.instagram.com/p/Cwug6lrtkcl/}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2023 - 13:02