Συγκλονίζει η Linda Evangelista: «Παραμορφώθηκα βάναυσα από αισθητική επέμβαση. Κουράστηκα πια να ζω έτσι»

23.09.2021
Συγκλονίζει η Linda Evangelista: «Παραμορφώθηκα βάναυσα από αισθητική επέμβαση. Κουράστηκα πια να ζω έτσι»
«Θα ήθελα να βγω ξανά από το σπίτι μου με το κεφάλι ψηλά παρόλο που πια δεν θυμίζω σε τίποτα τον εαυτό μου», λέει, μεταξύ άλλων το θρυλικό μοντέλο των 90s και με μια μήνυση ξεκινά την προσπάθειά της να πάρει πάλι τη ζωή της στα χέρια της.

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση από καρδιάς έκανε σήμερα, 23/9/2021, η Linda Evangelista, θέλοντας να εξηγήσει γιατί έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης τα τελευταία χρόνια. Το θρυλικό μοντέλο έχει χρόνια να εμφανιστεί κάπου ζωντανά και οι ελάχιστες φορές που μοιράστηκε κάποια πρόσφατη φωτογραφία της στα social media προκάλεσε άπειρα ερωτηματικά καθώς η αλλαγή στο πρόσωπό της ήταν υπερβολικά έντονη.

56 ετών σήμερα, η Evangelista, έκανε μία πολύ συναισθηματική ανάρτηση μέσα από την οποία εξήγησε ότι η δημοφιλής επέμβαση μείωσης λίπους CoolSculpting (κρυολιπόλυση) την "παραμόρφωσε βάναυσα και μόνιμα" ενώ την άφησε "συναισθηματικά καταρακωμένη και την οδήγησε σε μια ζωή ερημίτη".

«Σε όσους αναρωτιούνται γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρες των συνομίλικών μου λάμπουν, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από την επέμβαση Zeltiq’s CoolSculpting η οποία έκανε ακριβώς τα αντίθετα από ότι είχε υποσχεθεί. Αντί να μειώσει το λίπος, η διαδικασία αύξησε τα λιποκύτταρα και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμη και ύστερα από δύο επίπονες, αποτυχημένες, διορθωτικές επεμβάσεις. Έμεινα, όπως με παρουσίασαν τα media 'αγνώριστη'», έγραφε σε ένα σημείο η Linda η οποία χωρίς να έχει εξηγήσει είχε μοιραστεί κομμάτια της διαδικασίας μέσω social media.

«Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις με τον εαυτό σου», έγραφε στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας το 2017, ίσως πριν από ένα από τα χειρουργεία στα οποία αναφέρεται!

Η Evangelista εξήγησε ότι ανέπτυξε κάτι που αποκαλείται Παράδοξη Λιπώδης Υπερπλασία (Paradoxical Adipose Hyperplasia, PAH) ένα ρίσκο για το οποίο δεν είχε ενημερωθεί πριν από την επέμβαση, όπως εξήγησε. Και όντως, η παρενέργεια αυτή είναι σπάνια, όμως σοβαρότατη, ως προς την αισθητική και όχι ως προς την υγεία γενικότερα, όπως διαβάζουμε και, δυστυχώς, δεν φεύγει από μόνη της!


«Η PAH δεν κατέστρεψε μόνο τη ζωντάνια μου αλλά με έκλεισε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, στεναχώριας και αηδίας για τον εαυτό μου. Στην πορεία έγινα ερημίτης», εξήγησε η Linda εξηγώντας γιατί προχωρά σε μήνυση εναντίον των υπευθύνων.

«Με αυτή τη μήνυση προχωρώ προσπαθώντας να ελευθερώσω τον εαυτό μου από την ντροπή και θέλοντας να δημοσιοποιήσω την ιστορία μου. Κουράστηκα πια να ζω έτσι. Θα ήθελα να βγω ξανά από το σπίτι μου με το κεφάλι ψηλά παρόλο που πια δεν θυμίζω σε τίποτα τον εαυτό μου» κλείνει το μήνυμά της η Evangelista που προσπαθεί, όπως είπε να διορθώσει ένα λάθος που της έχει αλλάξει τη ζωή και έχει κρατήσει για τον εαυτό της 5 χρόνια τώρα.

Η δημόσια στήριξη των φίλων της

Η ανάρτηση με την εξομολόγηση της Linda Evangelista άγγιξε τους πάντες και φυσικά και τα υπόλοιπα μοντέλα της ιστορικής φουρνιάς που, στην ουσία, θέσπισε τον όρο Top Model. Naomi Campbell, Elena Christensen, Cindy Crawford, Cristy Turlington. Όλες έγραψαν πόσο περήφανες είναι για την κίνηση της φίλης τους και πόσο τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

%PHOTO6%

Η τεράστια καριέρα

H Linda Evangelista θεωρείται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα όλων των εποχών και έχει γίνει εξώφυλλο σε πάνω από 700 περιοδικά ενώ θρυλική έχει μείνει η φράση της «Δεν ξυπνάω για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα». Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 1984 και δεν έχει μείνει στην ιστορία του ως "Ο χαμαιλέοντας της μόδας. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές τις καριέρας της είναι χωρίς αμφιβολία, η συμμετοχή (μαζί με τις Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington και Tatjana Patitz) στο iconic "Freedom" του George Michael το 1990.