Brad Pitt: Η αντίδρασή του στην είδηση πως η Shiloh αφαίρεσε το επίθετό του από το όνομά της

04.06.2024
Brad Pitt: Η αντίδρασή του στην είδηση πως η Shiloh αφαίρεσε το επίθετό του από το όνομά της
Photo: YouTube
Ακόμη ένα παιδί του διάσημου πρώην ζευγαριού απαρνιέται δημόσια τον πατέρα του.

Η 18χρονη κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie, Shiloh, φέρεται να έχει υποβάλει αίτηση για να αφαιρέσει το «Pitt» από το επίθετό της και όπως φαίνεται, ο μπαμπάς της δεν είναι ενθουσιασμένος.

Η είδηση, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το TMZ, έρχεται αμέσως μετά από μια άλλη παρόμοια, που θέλει τη 15χρονη κόρη του πρώην ζευγαριού Vivienne να «υπογράφει» ως Vivienne Jolie (σκέτο) και μια παλιότερη για τη μεγαλύτερη κόρη τους Zahara που συστήθηκε ως Zahara Marley Jolie όταν εντάχθηκε στην Alpha Kappa Alpha αδελφότητα του κολλεγίου στο οποίο φοιτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Shiloh υπέβαλε τα έγγραφα για να αλλάξει επίσημα το νόμιμο όνομά της από Shiloh Jolie-Pitt σε Shiloh Jolie στα 18α γενέθλιά της (27 Μαΐου). Δεν είναι σαφές εάν ο Pitt ενημερώθηκε για την αλλαγή εκ των προτέρων, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν εύκολο για κάποιον να τα επεξεργαστεί.

«Γνωρίζει και στενοχωριέται που η Shiloh εγκατέλειψε το επίθετό του», αναφέρει μια πηγή στο People. «Ποτέ δεν ένιωσε περισσότερη χαρά από όταν γεννήθηκε. Πάντα ήθελε μια κόρη. Αγαπά τα παιδιά του και του λείπουν. Είναι πολύ λυπηρό», συνεχίζει.

Ο Brad Pitt έγινε 60 ετών και ναι, σήμερα είναι πιο όμορφος από ποτέ

Η πηγή εκ των έσω προσθέτει ότι ο ηθοποιός είναι ευτυχισμένος με τη σύντροφό του Ines de Ramon, αλλά ότι η απόσταση από τα παιδιά του - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne, Knox- τον πονάει. Εν τω μεταξύ, μια άλλη πηγή προσθέτει ότι ο ηθοποιός «αγαπά ακόμα πάρα πολύ όλα τα παιδιά του» και ότι «όλη αυτή η διαδικασία ήταν πολύ δύσκολη για όλη την οικογένεια».

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα παιδιά δείχνουν με κάθε τρόπο πως διαλέγουν πλευρά και σε αυτό τον αγώνα... κερδίζει η Angelina!

Τελευταία τροποποίηση στις 04.06.2024 - 19:22