Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ο γάμος, τα γενέθλια και η φωτογραφία της μητέρας του στο χειρουργείο

04.06.2024
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ο γάμος, τα γενέθλια και η φωτογραφία της μητέρας του στο χειρουργείο
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ελένη Κολτζή παντρεύτηκαν την Τρίτη 4/6/2024 στο δημαρχείο του Πειραιά, ύστερα από σχέση 7 μηνών.

Η είδηση για τον γάμο του μονάκριβου γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήρθε πριν από ε΄ναν μήνα περίπου, όταν εντοπίστηκε σε εφημερίδα η αναγγελία του γάμου τους.

Το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου, λοιπόν, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Πειραιά και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.

Η νύφη η οποία, σύμφωνα με όσα μετέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στη «Super Κατερίνα», είναι απόφοιτη Φυσικοθεραπείας και απασχολείται στο ερευνητικό κομμάτι, παρακολουθώντας τις ιατρικές εξελίξεις και ερευνώντας καινοτομίες στο πεδίο της αποκατάστασης, εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη φορώντας ένα κομψότατο λευκό φόρεμα και μια λευκή στέκα στα μαλλιά.

1-16.jpg

Η σχέση τους μετρά περί τους 7 μήνες και οι ίδιοι την κράτησαν μέχρι τώρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρούσα στις χαρές του ζεύγους και η Νάντια Μουρούζη, τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ενώ η μπομπονιέρα ήταν από το Χαχόγελο του Παιδιού, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

2-6.jpg

3-3_1.jpg

Η μέρα του γάμου του Γιάννη Παπαμιχαήλ δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς συνέπεσε με τα 55α γενέθλιά του. Ο ίδιος μάλιστα, λίγες ώρες πριν από την τελετή μοιράστηκε μέσω instagram μια φωτογραφία από την ημέρα της γεννησής του, μία φωτογραφία ιδιαίτερα προσωπική!

«Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικης τομής», διαβάζουμε στη λεζάντα και στη φωτογραφία βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να δέχεται νάρκωση λίγο πριν γίνει μητέρα.

{https://www.instagram.com/p/C7xJSgeoIWx/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.06.2024 - 17:45