Χάρις Αλεξίου: Η συγκινητική στιγμή με το γράμμα και τα δάκρυα για τον Αντώνη Βαρδή

05.09.2023
Χάρις Αλεξίου: Η συγκινητική στιγμή με το γράμμα και τα δάκρυα για τον Αντώνη Βαρδή
(Photos: NDP Photo Agency)
Οι γεμάτες συγκίνηση στιγμές καταγράφηκαν στη μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάμαρο Στάδιο το βράδυ της Δευτέρας (4/9) και ήταν αφιερωμε΄νη στον Αντώνη Βαρδή.

Η φετινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είχε τον τίτλο «Με μια αγκαλιά τραγούδια». Το στάδιο ήταν κατάμεστο και ο κόσμος συμμετείχε με ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο σε καθετί που γινόταν. Χωρίς αμφιβολία, όμως, η πιο «δυνατή» στιγμή ήταν όταν πήρε το μικρόφωνο η Χάρις Αλεξίου. Η τραγουδίστρια θρύλος του ελληνικού τραγουδιού είναι γνωστό πως δεν τραγουδά πια ζωντανά καθω΄ς η φωνή της δεν είναι αυτή που ήταν.

Κι όμως... Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, η Χαρούλα μας, έκανε τους πάντες να ριγήσουν!

Σα να διάβαζε ένα γράμμα που είχε γράψει στον μεγ΄λαο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή το 2014, η Χάρις Αλεξίου γύρισε τον χρόνο πίσω στην εποχή της συνεργασίας τους έχοντας σα μουσικό χαλί τις φωνές όλου του κόσμου που τραγούσε εκείνη, για εκείνη!

Στιγμές μοναδικές.

{https://www.tiktok.com/@panikrecords/video/7275093331506400545}

{https://www.instagram.com/p/CwzauNIqznv/}

Τις μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη τραγούδησαν, εκτός από τη Χαρούλα Αλεξίου οι: Αντώνης Ρέμος, Στάθης Αγγελόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Χάρης Βαρθακούρης, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου. Ενώ συμμετείχε και ο Γιώργος Νταλάρας που γνώρισε επίσης την αποθέωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2023 - 16:12