Zendaya: Είχε γενέθλια και ο αγαπημένος της, Tom Holland, της ευχήθηκε με μια φωτογραφία που προκάλεσε πολλές συζητήσεις

Zendaya: Είχε γενέθλια και ο αγαπημένος της, Tom Holland, της ευχήθηκε με μια φωτογραφία που προκάλεσε πολλές συζητήσεις
Η Zendaya έκλεισε πρόσφατα τα 27 και έλαβε πολλές διαδικτυακές ευχές γενεθλίων, μια τις οποίες ήταν από τον αγαπημένο της , Tom Holland. Ωστόσο, η επιλογή του Tom για τη φωτογραφία της ηθοποιού την οποία συμπεριέλαβε στο μήνυμα γενεθλίων, προκάλεσε μια συζήτηση στο διαδίκτυο για την αισθητική της.

Η σχέση του Tom και της Zendaya ξεκίνησαν όταν ήταν συμπρωταγωνιστές στα γυρίσματα του Spider-Man: Homecoming. Στην αρχή ήταν φιλική και τελικά, άνθισε ένα όμορφο ειδύλλιο. Επισήμως, οι δυο τους είναι μαζί από το 2021, όταν σταμάτησαν να κρύβονται από τις κάμερες και δημοσιοποίησαν τη σχέση τους.

Αν και το ζευγάρι προστατεύει τη σχέση του και σπάνια μοιράζεται κάτι για τον έρωτά του στο διαδίκτυο, είναι προφανές ότι είναι δεν αδιάφοροι ο ένας για τον άλλον. Πρόσφατα, η Zendaya εθεάθη να φοράει ένα δαχτυλίδι με τα αρχικά του Tom, ενώ ο Tom συχνά μιλάει εγκωμιαστικά για την απίστευτα ταλαντούχα κοπέλα του στο Instagram του.

{https://www.instagram.com/p/CqBHUPCAxMF/}

Την 1η Σεπτεμβρίου, η σταρ του Dune έγινε 27 ετών και για να τιμήσει την περίσταση δημοσίευσε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία της από την παιδική της ηλικία. Η ανάρτηση πλημμύρισε αμέσως με αγάπη και θαυμασμό από πολλούς συναδέλφους και στενούς της ανθρώπους.

{https://www.instagram.com/p/CwreDnMuivO/?hl=en}

Ο φίλος της αποφάσισε επίσης να μοιραστεί μια φωτογραφία της Zendaya από ένα από τα πολυάριθμα ταξίδια τους μαζί. Όμως ο Holland επέλεξε να ανεβάσει ένα story με μια όχι και τόσο κολακευτική φωτογραφία της ηθοποιού που φοράει εξοπλισμό κατάδυσης και της έγραψε «Το κορίτσι μου που έχει γενέθλια».

Η Zendaya έγινε η νεότερη ηθοποιός με δύο βραβεία Emmy

zendaya.jpg

Και εκεί άρχισε το διαδικτυακό «πάρτι» με πολλές γυναίκες στα social media να θέτουν το ερώτημα γιατί οι άντρες λατρεύουν να δημοσιεύουν μη κολακευτικές φωτογραφίες των συντρόφων τους.

«Οι άντρες αγαπούν πραγματικά τις χειρότερες φωτογραφίες σου». «Γιατί οι άντρες είναι έτσι;» «Στα αγόρια αρέσει να δημοσιεύουν φρικτές φωτογραφίες των φιλενάδων τους».

Ο Tom Holland έχει γενέθλια και η Zendaya του αφιέρωσε την πιο γλυκιά ανάρτηση

Ευτυχώς, υπήρχαν followers που διαφώνησαν με τα σχόλια δυσαρέσκειας και στάθηκαν στο πλευρό του Τom:

«Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι λένε ότι ο Τom επέλεξε μια μη κολακευτική φωτογραφία, φαίνεται ωραία».

«Είναι μια τόσο χαζή φωτογραφία, μου αρέσει τόσο πολύ, γιατί όλοι διαμαρτύρονται;»

Εμείς, βέβαια, πιστεύουμε ότι ο λόγος που το έκανε ο Tom, είναι επειδή πιστεύει ότι η αγαπημένη του φαίνεται πάντα υπέροχη. Και, όντως, είναι!




Τελευταία τροποποίηση στις 08.09.2023 - 12:45