Emily Ratajkowski: Η απίστευτη συμβουλή στη Sophie Turner και σε όσες γυναίκες παίρνουν διαζύγιο μέχρι τα 30 τους

08.09.2023
Emily Ratajkowski: Η απίστευτη συμβουλή στη Sophie Turner και σε όσες γυναίκες παίρνουν διαζύγιο μέχρι τα 30 τους
Η Emily Ratajkowski συμβουλεύει τη Sophie Turner να δει τη θετική πλευρά του διαζυγίου.

Το μοντέλο υποστήριξε διακριτικά την Turner εν μέσω του διαζυγίου της 27χρονης σταρ του «Game of Thrones» από τον Joe Jonas, με ένα βίντεο στο TikTok που ανέβηκε την Τετάρτη και τονίζει τα οφέλη «του χωρισμού μέχρι την ηλικία των 30 ετών».

Η Ratajkowski χαρακτήρισε τους χωρισμούς σε αυτή την ηλικία μια «σικ» απόφαση αφού «έχεις όλη σου τη ζωή ακόμα μπροστά σου».

Η 32χρονη εξήγησε, «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι στα 30 σου, να είσαι ακόμα hot, ίσως να έχεις λίγα δικά σου χρήματα, να καταλάβεις τι θέλεις να κάνεις με τη ζωή σου και τα πάντα, έχοντας δοκιμάσει αυτήν την παντρεμένη φαντασίωση και συνειδητοποιώντας ότι ίσως δεν είναι το μόνο που πρέπει να είσαι».

Μιλώντας απευθείας σε όσους αισθάνονται «αγχωμένοι» για τα διαζύγιά τους, η Ratajkowski είπε: «Είναι καλό. Συγχαρητήρια».

{https://www.youtube.com/watch?v=8stX_iAU3nA&ab_channel=TheIndependent}

Τον Αύγουστο του 2022, η συγγραφέας του βιβλίου «My Body» χώρισε με τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου εν μέσω ισχυρισμών ότι την απάτησε.

Το εν διαστάσει ζευγάρι, του οποίου το διαζύγιο βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει έναν γιο 2 ετών που ονομάζεται Sylvester.

Ενώ η Ratajkowski δεν ανέφερε ονομαστικά την Turner στο βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε το βίντεο μόλις μία ημέρα αφότου ο Jonas, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε στον χωρισμό τους σε μια κοινή δήλωση στο Instagram την Τετάρτη, χαρακτηρίζοντάς το μια «κοινή» απόφαση.

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να τερματίσουμε φιλικά τον γάμο μας», έγραψαν. «Ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας».

Το να χωρίσει ήταν η «έσχατη λύση» για το μέλος των Jonas Brothers, είπε μια πηγή στο Page Six.

«Αυτός και η Sophie πέρασαν δύσκολα φέτος», είπε ο γνώστης της πληροφορίας. «Δεν ήταν μια ξαφνική αντίδραση... Απλώς συνέχιζε να χτίζεται και ο Joe έφτασε τελικά σε ένα σημείο όπου ένιωσε ότι είχε εξαντλήσει όλες τις επιλογές για να σώσει τον γάμο».

Ο Joe κάνει περιοδεία αυτή τη στιγμή με τους αδερφούς Nick και Kevin Jonas, ενώ η εν διαστάσει σύζυγός του πιστεύεται ότι γυρίζει ένα project στην άλλη άκρη του Ατλαντικού καθώς ο τραγουδιστής φροντίζει τις δύο μικρές κόρες τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.09.2023 - 16:59