Η Emily Ratajkowski επιβεβαιώνει το χωρισμό της με τον Sebastian Bear-McClard

05.08.2022
Η Emily Ratajkowski επιβεβαιώνει το χωρισμό της με τον Sebastian Bear-McClard
Το ζευγάρι είχε παντρευεί το 2018
Η Emily Ratajkowski φαίνεται πως αγκαλιάζει την single ζωή μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard. Το μοντέλο και συγγραφέας του "My Body" εθεάθη να κάνει μια χαλαρή βόλτα με τον γιο της, Sylvester Apollo Bear, στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο.
Η Ratajkowski επέλεξε ένα σπορ ντύσιμο με ένα ένα φαρδύ λευκό μπλουζάκι με τσέπη στο στήθος, μαύρο σορτς για τρέξιμο και γκρι αθλητικά παπούτσια. Το μοντέλο δεν φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων ή τη βέρα του γάμου της κατά τη διάρκεια της εξόδου, καθώς δημοσιεύματα ανέφεραν ότι χώρισε από τον Bear-McClard λόγω της συνεχιζόμενης απιστίας του και ετοιμάζεται να τον χωρίσει.
Αν και το μοντέλο δεν έχει μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό, φάνηκε να επιβεβαιώνει τα νέα την περασμένη εβδομάδα κάνοντας like σε μια σειρά από tweets που σχετίζονται με τον χωρισμό και την υποτιθέμενη απιστία του παραγωγού ταινιών. "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η μικρή σκύλα απάτησε την emrata", έγραψε ένα tweet που άρεσε στην Ratajkowski. "Κορίτσια, πώς γιορτάζουμε το διαζύγιο της Emrata", έγραψε ένας άλλος. "Η Emrata επιτέλους απαλλάχθηκε από αυτόν τον άνθρωπο και αποδεικνύει ότι ο θεός είναι πραγματικά πολύ αληθινός", έγραψε ένας τρίτος θαυμαστής.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 σε μια τελετή χαμηλών τόνων σε ένα δικαστικό μέγαρο στην οποία παρευρέθηκαν μόνο λίγοι από τους στενότερους φίλους τους. Τρία χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2021, το ζευγάρι υποδέχτηκε τον γιο τους.