Η Λάουρα Νάργες και πάλι στο κρεβάτι λόγω δύσκολης εγκυμοσύνης

05.08.2022
Η Λάουρα Νάργες και πάλι στο κρεβάτι λόγω δύσκολης εγκυμοσύνης
Η παρουσιάστρια διανύει μια δύσκολη εγκυμοσύνη και το μοιράζεται μέσω social media

Δύσκολη εγκυμοσύνη διανύει η Λάουρα Νάργες, η οποία αναμένεται να αποκτήσει το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι που αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι. Απ'ότι φαίνεται, η παρουσιάστρια βρίσκεται ξανά στο κρεβάτι, όπως μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram.

Η Σμαράγδα Καρύδη αποθεώνει τον Αύγουστο και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποθεώνει τη Σμαράγδα Καρύδη

"Μιας και τη βγάζουμε ΞΑΝΑ στο κρεβάτι αυτήν την περίοδο, η πεθερούλα μου μαγειρεύει, όσο η μαμά μου κάνει τις άλλες δουλειές. Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη…", έγραψε η Λάουρα Νάργες στην ανάρτησή της.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί πριν από δύο μήνες για το εξώφυλλο του περιοδικού "OK!" και μίλησε για την περίοδο που βιώνει. Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που περνάει, καθώς αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για τρεις μέρες. "Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες. Ο Χρήστος μου κρατούσε όλη μέρα το χέρι και με έκανε μπάνιο", δήλωσε η ίδια. "Θέλαμε να κάνουμε παιδί από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Η Λάουρα μου έκανε το κλικ από την πρώτη στιγμή που την είδα" είπε ο Χρήστος Σαντικάι.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.01.2023 - 21:43