Η Jennifer Coolidge δήλωσε πως έχει κοιμηθεί με 200 άτομα χάρη στον ρόλο της στο «American Pie»

05.08.2022
Η Jennifer Coolidge δήλωσε πως έχει κοιμηθεί με 200 άτομα χάρη στον ρόλο της στο «American Pie»
Η ηθοποιός σοκάρει με τη δήλωσή της

Η Jennifer Coolidge αποκάλυψε ότι κοιμήθηκε με 200 άτομα λόγω του διαβόητου ρόλου της στην ταινία "American Pie" του 1999. Ενώ είναι επίσης γνωστή για τον ρόλο της στο "Legally Blonde" και πιο πρόσφατα στο "White Lotus", η 60χρονη είπε στο Variety ότι το "American Pie" της έφερε περισσότερη ικανοποίηση παρά μόνο φήμη.

"Πήρα πολλή σεξουαλική δράση από το 'American Pie'", είπε. "Υπήρχαν τόσα πολλά οφέλη από το να κάνεις αυτή την ταινία. Θέλω να πω, θα υπήρχαν περίπου 200 άτομα με τα οποία δεν θα είχα κοιμηθεί ποτέ". Ενώ έχει υποδυθεί παρόμοιους χαρακτήρες από τότε, ο ρόλος της ως Tanya McQuoid στο "White Lotus" της χάρισε μια πρώτη υποψηφιότητα για Emmy και ένα γρήγορο πέρασμα στη δεύτερη σεζόν ως ο μόνος κύριος χαρακτήρας που πήρε το ρόλο χωρίς ακρόαση.

Η Demi Lovato άρχισε πάλι να χρησιμοποιεί τις θηλυκές αντωνυμίες για τον εαυτό της και εξηγεί γιατί

"Έχω κάνει ένα πράγμα πολύ σωστά στη ζωή μου", είπε. "Διάλεξα υπέροχους φίλους. Αν ο Mike δεν είχε ποτέ επιτυχία και απλώς κάναμε το 'White Lotus' ως έργο σε ένα μικρό θέατρο όπου όλοι πλήρωναν 10 δολάρια για να το δουν, θα ήταν ακόμα ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που μου συνέβησαν ποτέ. Γιατί ήταν μια δουλειά που κανείς άλλος δεν πίστευε ότι μπορούσα να κάνω". Η σειρά του HBO γυρίζεται εξ ολοκλήρου σε μία τοποθεσία - η πρώτη σεζόν διαδραματίζεται στη Χαβάη και η δεύτερη στην Ιταλία. Ο χαρακτήρας της Coolidge, όπως φαινόταν, ήταν γραμμένος τέλεια για εκείνη.