Prince: Η περιουσία του τακτοποιείται μετά από μια μάχη 6 ετών

05.08.2022
Prince: Η περιουσία του τακτοποιείται μετά από μια μάχη 6 ετών
Ποιος θα πάρει την τεράστια περιουσία του μουσικού;

Η περιουσία του Prince διευθετείται τελικά μετά από μια δικαστική μάχη έξι ετών. Ο αείμνηστος τραγουδιστής δεν άφησε διαθήκη σχετικά με την περιουσία του, 156 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μετά τον θάνατο του τραγουδιστή το 2016, τα έξι ετεροθαλή αδέρφια του ονομάστηκαν νόμιμοι κληρονόμοι του. Τώρα, σύμφωνα με ένα αντίγραφο δικαστικών εγγράφων, η πρώτη δικαστική περιφέρεια της Μινεσότα διέταξε τα μετρητά στην περιουσία του Prince να κατανεμηθούν ομοιόμορφα μεταξύ της Prince Legacy LLC και της Prince OAT Holdings LLC.

Η Beyoncé επιβεβαιώνει ότι θα αφαιρέσει έναν στίχο από το νέο της άλμπουμ, αφού χαρακτηρίστηκε "βαθιά προσβλητικός"

Η Prince Legacy LLC αποτελείται από συμφέροντα που προηγουμένως κατείχαν τρία ετεροθαλή αδέρφια του Prince, η Sharon Nelson, ο John Nelson και η Norrine Nelson. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η Prince Oat Holdings LLC ανήκει στην εταιρεία μουσικών εκδόσεων Primary Wave και αποτελείται από συμφέροντα που κάποτε κατείχαν οι Tyka Nelson, Omarr Baker και Alfred Jackson, καθώς και τρεις ξεχωριστές οντότητες που ανήκουν στην Primary Wave.

Στα έγγραφα αναγράφεται και η τράπεζα στην οποία ανατέθηκε από το δικαστήριο η διαχείριση των υποθέσεων της περιουσίας κατά τη διάρκεια της αντιδικίας.

Η Comerica Bank & Trust λαμβάνει 3 εκατομμύρια δολάρια για να πληρώσει τα έξοδα που σχετίζονται με το κλείσιμο της περιουσίας, «συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας φορολογικών δηλώσεων, επαγγελματικών αμοιβών, εξόδων και τυχόν βραβείων που έχουν εγγραφεί σε εκκρεμείς διαφορές που αφορούν το Κτήμα». Ό,τι περισσεύει μοιράζεται μεταξύ της Prince Oat Holdings LLC και της Prince Legacy LLC.