10 χωρισμοί διασήμων μέσα στο 2023 (και μένουν ακόμα 4 μήνες)

Sofía Vergara και Joe Manganiello
Sofía Vergara και Joe Manganiello
Η είδηση για το διαζύγιο της Sophie Turner και του Joe Jonas έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά χωρισμών διασήμων που τείνουν να κάνουν το 2023 μια από τις χειρότερες χρονιές των τελευταίων ετών για τις σχέσεις των celebrities.

Ας δούμε παρακάτω 10 σχέσεις διασήμων που είχαν ατυχή εξέλιξη μέσα στο οκτάμηνο του 2023:

Αύγουστος

Britney Spears και Sam Asghari [φωτό κάτω]

Η Britney και ο Sam «χώρισαν μετά από μια πυρηνική διαμάχη», όπως χαρακτηρίστηκε από τα ΜΜΕ, που αφορούσε ισχυρισμούς απιστίας.

1_46.png

Natalie Portman και Benjamin Millepied

Η Νatalie και ο Benjamin κυκλοφόρησε ότι χωρίζουν μετά από έντεκα χρόνια γάμου με την απιστία να είναι ο λόγος (από την πλευρά του Millepied). «Αφού κυκλοφόρησαν τα νέα για τη σχέση τους, αποφάσισαν να προσπαθήσουν για το καλό του γάμου τους, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί» έγραψε ο Τύπος πριν ένα μήνα. Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι φωτογραφήθηκαν χωρίς τις βέρες τους κατά τη διάρκεια μιας βόλτας τους στο Παρίσι. Οπότε ακόμα τα πράγματα ίσως να μην έχουν τελειώσει οριστικά.

Ιούλιος

Bella Hadid και Marc Kalman

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Us Weekly, «Η Bella και ο Marc χώρισαν φιλικά πριν από λίγο καιρό. Η Bella χρησιμοποιεί αυτόν τον χρόνο για να επικεντρωθεί στη βελτίωση του εαυτού της. Δεν υπάρχουν κακά συναισθήματα και από τις δύο πλευρές». Οι δύο τους έβγαιναν για δύο χρόνια πριν χωρίσουν!

Sofía Vergara και Joe Manganiello

Το πρώην ζευγάρι δημοσιοποίησε μια δήλωση όπου αναφέρει: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς διανύουμε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Ariana Grande - Dalton Gomez: Χωρίζουν μετά από δύο χρόνια γάμου – Ζούσαν χωριστά τους τελευταίους μήνες

Ariana Grande και Dalton Gomez [φωτό επάνω]

Η Ariana και ο Dalton φάνηκε ότι «οδεύουν προς διαζύγιο» όταν η Ariana εθεάθη χωρίς τη βέρα της στο Wimbledon. Σύμφωνα με μια πηγή του Entertainment Tonight, «Η Ariana και ο Dalton προσπάθησαν να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν, αλλά τελικά δεν ταίριαζαν καλά. Ο Dalton δεν μίλησε γενικά για τον χωρισμό τους και ειδικά στους συναδέλφους του».

Μάιος

Emma Watson και Brandon Green

Η σχέση τους ήταν τόσο χαμηλών τόνων που μετά βίας ήξερε ο κόσμος ότι έβγαιναν, αλλά η Emma και ο Brandon φέρεται να χώρισαν γύρω μετά από 18 μήνες σχέσης!

Christine Baumgartner και Kevin Costner

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια της χρονιάς. Η Christine Baumgartner υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από 18 χρόνια γάμου, κάτι που επιβεβαίωσε τότε ο εκπρόσωπος του Kevin Costner σε δήλωση στο People: «Με μεγάλη λύπη συνέβησαν περιστατικά πέρα από τον έλεγχό του που είχαν ως αποτέλεσμα ο κύριος Costner να πρέπει να προχωρήσει σε λύση του γάμου. Ζητάμε να γίνει σεβαστή η επιθυμία του για ιδιωτικότητα τόσο της Christine όσο και των παιδιών τους, καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Taylor Swift και Joe Alwyn

Το Entertainment Tonight ανέφερε ότι η Taylor Swift και ο Joe Alwyn χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης. Ο χωρισμός τους ήταν ήπιος και προφανώς, «η σχέση έκανε τον κύκλο της».

Μάρτιος

Jim Toth και Reese Witherspoon [φωτό κάτω]

Ο Jim Toth και η Reese εξέπληξαν τους θαυμαστές τους τον Μάρτιο όταν δημοσίευσαν μια κοινή δήλωση στο insta επιβεβαιώνοντας το διαζύγιό τους μετά από σχεδόν 12 χρόνια γάμου. «Με μεγάλη προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Απολαύσαμε τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα δημιουργήσαμε μαζί», έγραψαν.

reese-jim_1.jpg

Elijah Allan-Blitz και Brie Larson

Η Brie αποκάλυψε ότι ήταν single σε μια συνέντευξη στο Harper's Bazaar, λέγοντας: «Δεν έχω επόμενη δουλειά. Δεν έχω σπίτι. Δεν έχω σύντροφο. Δεν έχω σχέδιο. Είμαι εντελώς ανοιχτή».

Τελευταία τροποποίηση στις 10.09.2023 - 21:37