Sofia Vergara - Joe Manganiello: Ξαφνικό διαζύγιο ύστερα από 7 χρόνια γάμου

18.07.2023
Sofia Vergara - Joe Manganiello: Ξαφνικό διαζύγιο ύστερα από 7 χρόνια γάμου
Με μια κοινή ανακοίνωση, η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello επιβεβαίωσαν τις φήμες που μόλις είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν. Ο χωρισμός τους φαίνεται ότι είναι οριστικός.

Ύστερα από επτά χρόνια γάμου, ένα από τα πιο αγαπημένα (όπως φαινόταν τόσο καιρό) ζευγάρια του Hollywood παίρνει δρόμους ξεχωριστούς. Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους με κοινή δήλωση που κοινοποίησαν μέσω της Page Six.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται ο ένας για τον άλλο, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ανάγκη μας για ιδιωτικότητα σε αυτό τον δύσκολο καιρό καθώς μπαίνουμε στη νέα φάση των ζωών μας», διαβάζουμε στην ανακοίνωση και η είδηση κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου αφήνοντας σε σοκ τους απανταχού θαυμαστές τους, οι οποίοι, όμως κάτι είχαν «μυριστεί» τώρα τελευταία.

Συγκεκριμένα, όταν την περασμένη εβδομάδα η Sofia γιόρτασε (και μάλιστα πανηγυρικά) τα 51 της χρόνια, δεν ήταν δυνατό να μη γίνει αντιληπτή, αφενός η απουσία του Joe από το πλευρό της, αλλά και από το... δάχτυλό της. Χωρίς βέρα η Vergara στις τελευταίες φωτογραφίες και «ψύλλοι στ' αυτιά τους μπήκανε».

{https://www.instagram.com/p/Cuib0HGt1Cc/}

«Η Sofia και ο Joe απομακρυνόταν ολοένα και πιο πολύ τον τελευταίο καιρό, εστιάζοντας στο μέλλον τους, ο καθένας για τον εαυτό του, όμως», αποκαλύπτει πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Η τελευταία φορά που οι δυο τους εντοπίστηκαν μαζί ΄ηταν τον περασμένο μήνα στο Hoboken του Νιου Τζέρσεϊ όπου η Sofia επισκέφτηκε τον σύζυγό της στο σετ της ταινίας Nonnas που γύριζε εκεί με τον Vince Vaughn.

{https://www.instagram.com/p/Cq1cFs3PqqB/?img_index=1}

Τις τελευταίες μέρες η εκρηκτική ηθοποιός και κριτής του America’s Got Talent βρίσκεται στο Κάπρι με φίλους και διασκεδάζει αφάνταστα αν κρίνει κανείς από τις πα΄μπολλες (και ιδιαίτερα σέξι) εικόνες που μοιράζεται στα social media.

{https://www.instagram.com/p/CuzQchqstuQ/?img_index=1}

Αυτή τη στιγμή (εξ όσων γνωρίζουμε, δηλαδή) ο μόνος άντρας στη ζωή της όμορφης Sofia είναι ο 31ός ετών (!) γιος της, Manolo Gonzalez Vergara.

{https://www.instagram.com/p/CrRRYZcv1NL/}

{https://www.instagram.com/p/CsPZDoZvk51/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.07.2023 - 12:01