Γέννησε η Lindsay Lohan: Το φύλο του μωρού και το νόημα πίσω από το πρωτότυπο όνομά του

18.07.2023
Γέννησε η Lindsay Lohan: Το φύλο του μωρού και το νόημα πίσω από το πρωτότυπο όνομά του
Ένας γιος για τη Lindsay Lohan και τον σύζυγό της, Bader Shammas. Η είδηση έχει επιβεβαιωθεί και περιμένουμε την πρώτη φωτογραφία του μωρού.

Πανευτυχής η Lindsay Lohan κρατά πια στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι που πήρε το όνομα Luai. Σύμφωνα με το περιοδικό People, το μωράκι χαίρει άκρας υγείας και γεννήθηκε στο Ντουμπάι αλλά το πότε ακριβώς δεν έγινε γνωστό.

Τι σημαίνει όμως το όνομα που το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει στον γιο τους; Η ηθοποιός και ο οικονομολόγος σύζυγός της επέλεξαν το όνομα Luai που στα αραβικά σημαίνει «ασπίδα» ή «προστάτης».

«Η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ζεύγους ενώ υποθέτουμε πως, εν καιρώ, θα έχουμε και νεότερα.

{https://www.instagram.com/p/CqlbG5LBfDS/}

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Allure πρόσφατα η πρωταγωνίστρια του Mean Girls δεν έκρυψε την ανυπομονησία της για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της καθώς και την αγωνία της για το πώς θα μπορέσει να ισορροπήσει την καριέρα με τη μητρότητα.

Lindsay Lohan: Σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της μοιράζεται εικόνες του παιδικού δωματίου

Πήρε, όμως, και συμβουλές από «βετεράνους». «Μίλησα πρόσφατα με την Jamie Lee Curtis» είπε η Lindsay η οποία της έδωσε την εξής συμβουλή: «Εσύ, απλά φέρε το μωρό μαζί σου και όλα θα είναι μια χαρά».

«Ανυπομονώ να δω ποιο θα είναι το συναίσθημα και πώς να νιώσω ως μητέρα», είπε η 37χρονη ηθοποιός συμπληρώνοντας πως συνέχεια κλαίει από χαρά. «Δεν μπορών να ελέγξω τα συναισθήματά μου», παραδέχτηκε.

{https://www.instagram.com/p/Csq-TLuhVwt/}

H Lindsay παντρεύτηκε τον αγαπημένο της χωρίς τυμπανοκρουσίες το καλοκαίρι του 2022 και το αποκάλυψε με μια ανάρτηση στο Instagram τον Ιούλιο του 2022 γράφοντας στη λεζάντα, «Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Με βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία και τη χάρη, όλα ταυτόχρονα. Είμαι ενθουσιασμένη που είσαι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι κάθε μέρα».

{https://www.instagram.com/p/CfgQxA7Kow1/}

Τον περασμένο Μάρτιο ανακοίνωσε (και πάλι διαδικτυακά) ότι περιμένουν παιδί με τον πιο γλυκό τρόπο.

{https://www.instagram.com/p/Cpxs02Qhs_S/}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.07.2023 - 12:58