Ελεονώρα Μελέτη: Μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε μετά από ανάρτησή της και η Εριέτττα Κούρκουλου Λάτση ταυτίστηκε

18.07.2023
Ελεονώρα Μελέτη: Μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε μετά από ανάρτησή της και η Εριέτττα Κούρκουλου Λάτση ταυτίστηκε
Με αφορμή τις πυρκαγιές που ξέσπασαν τη Δευτε΄ρα 17/7/2023 στον Κουβαρά και έφτασαν μέχρι Σαρωνίδα και την Ανάβυσσο η Ελεονώρα Μελέτη έστειλε ένα διαδικτυακό μήνυμα μέσω stories για το οποίο, όμως, όπως αποκάλυψε σε δεύτερο χρόνο δέχτηκε συγχαρητήρια αλλά και πολύ μίσος. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση είχε κάτι να πει γι' αυτό.

Μπορεί η ίδια να μην ήταν εκεί καθώς έχουν ξεκινήσει οι διακοπές της, όμως οι γονείς της Ελεονώρας Μελέτη (και ο ανιψιός της) βρισκόταν στο εξοχικό τους στη Σαρωνίδα όταν ξέσπασαν οι φωτιές που κατέκαψαν μεγάλη έκταση, σπίτια και, δυστυχώς, πολλά σκυλάκια και γατάκια που φιλοξενούνταν στη φάρμα αδέσποτων Fazoo.

Μιλώντας για την απελπιστική κατάσταση που βίωσαν τόσοι άνθρωποι στης πληγείσες περιοχές, η Ελεονώρα Μελε΄τη έστειλε ένα μήνυμα προσπαθώντας να εστιάσει και στην άλλη πλευρά της είδησης που βλέπει τα εκατοντάδες σπίτια που σώθηκαν, στέλνοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που με αυταπάρνηση ρίχνονται (στην κυριολεξία) στη φωτιά για να κάνουν τη δουλειά τους, ή, απλά, για να βοηθήσουν.

Λίγες ώρες μετά την ιστορία που μοιράστηκε, αρχικά, όμως η παρουσιάστρια του Mega μοιράστηκε ακόμη μία στην οποία αποκάλυψε πως μετά την πρώτη της ανάρτηση, έχουν υπάρξει και μηνύματα που σε τέτοιες στιγμές, αμιγώς προσωπικές, όπως γράφει χαρακτηριστικά, τη ρω΄τανε: «Θα έλεγες ευχαριστώ αν θα καιγόταν το σπίτι σου;» «για τη δημοσιογραφία του κ@λου δεν θα πεις κάτι;»«Για τα ζώα που κάηκαν από σένα ένα σχόλιο το περιμέναμε...»

Και καταλήγει σε ένα συμπέρασμα η Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτό είναι το πρόβλημα. Περιμένουμε να ακούσουμε αυτό που εμείς θέλουμε να πούμε. Ή απλά να το πούμε για να το πούμε ακόμη κι αν η στιγμή δεν είναι κατάλληλη. ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΤΕ τον άλλο. Ακόμη κι όταν λέει "Ευχαριστώ"».

meleti.png

Προφανώς θα έλαβε και σε αυτή την ανάρτηση ανάλογα σχόλια τα οποία δεν είναι δημόσια. Ένα από αυτά, όμως, είδαμε γιατί ο άνθρωπος που το έκανε θέλησε να το μοιραστεί με όλο τον κόσμο, συμφωνώντας, στην ουσία με εκείνη.

Ο λόγος για την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, η οποία είναι ιδιαίτερα δραστήρια και δυναμική στον λόγο της (και στις πράξεις της) πάντα. Αναδημοσιεύοντας, λοιπόν, το story της Ελεονώρας Μελέτη, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση σχολιάζει την ανάρτηση που, ο΄πως γράφει, μίλησε στην καρδιά της. «Κράζουμε την ψευτιά και συγχρόνως απαιτούμε από καθένα να ικανοποιεί τα δικά μας θέλω! Νομίζουμε ότι μας αρέσει η αυθεντικότητα, αλλά μάλλον δεν την αντέχουμε».

kourkoulou_1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 18.07.2023 - 15:49