Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλά για ξεκαθαρίσματα και όσους εξαφανίστηκαν μετά τον θάνατο της μητέρας της

18.07.2023
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου (αριστερά) με τη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη και την ετεροθαλή αδελφή της, Μάρθα Κουτουμάνου το 2015
Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου (αριστερά) με τη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη και την ετεροθαλή αδελφή της, Μάρθα Κουτουμάνου το 2015 Photo: NDP Photo Agency
«Τα ξεκαθαρίσματα πονάνε αλλά είναι απελευθερωτικά», υποστηρίζει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και γυρίζει τον χρόνο καθώς μοιράζεται τη «σοφία» που της χάρισε η ζωή.

Έχοντας περάσει από πολλά δύσκολα μονοπάτια, η μοναχοκόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου έχει βρει τον δρόμο της και μέσω social media μοιράζεται πρα΄γματα που της έχει μάθει η ζωή, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει κι άλλους που ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν ανάλογες δυσκολίες.

Σε προηγούμενα βίντεο που έχει μοιραστεί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει αναφερθεί στον γάμο - σφηνάκι που έκανε με τον Απόστολο Γκλέτσο αλλά και στους λόγους για τους οποίους χώρισε, για τα ναρκωτικά και τις ουσίες από τα οποία είναι «καθαρή» εδώ και 20 χρόνια πια, και τώρα αναφέρθηκε στα... ξεκαθαρίσματα γυρίζοντας στην εποχή μετά τον θάνατο της μητέρας της όταν, όπως είπε χαρακτηριστικά, «εξαφανίστηκαν όλοι».

«Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι. Όλος ο κόσμος ο οποίος ήταν γύρω από την οικογένεια μου και γύρω από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι, μετά το θάνατο της μητέρας μου εξαφανίστηκαν. Όλοι, μόνο κανά δυο έχουν κρατήσει επαφή. Ίσως και λίγοι παραπάνω. Τρομερό ξεκαθάρισμα. Εκεί καταλαβαίνεις τελικά πως τον κόσμο ουσιαστικά δεν τον αφορά καθόλου τι κάνεις, αν είσαι καλά. Δεν τον νοιάζει.», είπε η Μαρία Ελένη στο βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο TikTok και συνέχισε τονίζοντας πως ο κόσμος έχει γίνει πια για την πάρτη του και φάνηκε τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ.

«Όταν σταμάτησα το ναρκωτικά και ξέκοψα από αυτές τις παρέες και από το ψεύτικο κοινωνικό περιβάλλον, το έκανα συνειδητά στα 25 μου, έκανα παρέες, υπήρχε κόσμος στο σπίτι. Η μητέρα μου ήταν πολύ κοινωνικό άτομο είχε πάντα κόσμο στη ζωή μας. Πάντα ήμουν επιφυλακτική με τον κόσμο που ήταν γύρω από την οικογένειά μου, γιατί ξέρω ότι ήταν λόγω της δημοσιότητας και φάνηκε αυτό όταν έφυγε η μητέρα μου. Πώς εξαφανίζονται όλοι όμως… και μένουν μόνο αυτοί που πραγματικά νοιαζόντουσαν για την οικογένειά μου, οι οποίοι είναι ελάχιστοι».

{https://www.tiktok.com/@mariaelenilykourezou/video/7252729116221328667}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.07.2023 - 16:11