Gigi Hadid: Συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας - «Τέλος καλό, όλα καλά» έγραψε στο instagram 

Gigi Hadid: Συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας - «Τέλος καλό, όλα καλά» έγραψε στο instagram 
Περιπέτειες για την Gigi Hadid η οποία συνελήφθη κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο των Νήσων Κέιμαν για κατοχή ναρκωτικών.

Όπως αποκαλύφθηκε την Τρίτη από το E! News, το σούπερ μόντελ προσγειώθηκε στις 10 Ιουλίου στο διεθνές αεροδρόμιο Owen Roberts με ιδιωτικό αεροπλάνο. Σύμφωνα με το τοπικό site Cayman Marl Road, οι υπάλληλοι του τελωνείου βρήκαν στις αποσκευές της «μαριχουάνα και σκεύη που χρησιμοποιούνται για την κατανάλωση μαριχουάνας».

Στη συνέχεια η Gigi συνελήφθη ως ύποπτη για εισαγωγή μαριχουάνας και εισαγωγή σκευών που χρησιμοποιούνται για την κατανάλωση μαριχουάνας. Αφού οδηγήθηκε στο Κέντρο Κράτησης Κρατουμένων στο αεροδρόμιο, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο δύο ημέρες αργότερα (12 Ιουλίου), όπου της απαγγέλθηκε η κατηγορίας. Αφού παραδέχτηκε την ενοχή της, έδωσε 1.000 δολάρια και αφέθηκε ελεύθερη.

Μάλιστα την Τρίτη μόλις κυκλοφόρησε η είδηση, η Gigi ανέβασε ποστ από την παραλία γράφοντας: «Τέλος καλό, όλα καλά».

{https://www.instagram.com/p/Cu2IUi0rtkJ/}

Robert Downey Jr.: Τα ναρκωτικά στα οποία τον μύησε ο πατέρας του, η απόλυτη παρακμή και η θριαμβευτική επιστροφή

Ένας εκπρόσωπος της Gigi επιβεβαίωσε τη σύλληψη στο E! News και εξήγησε περαιτέρω την κατάσταση. «Η Gigi ταξίδευε με μαριχουάνα που αγοράστηκε νόμιμα στη Νέα Υόρκη με ιατρική άδεια», είπε ο εκπρόσωπος. «Είναι επίσης νόμιμο για ιατρική χρήση στο νησί Grand Cayman από το 2017. Το ποινικό της μητρώο παραμένει καθαρό και απόλαυσε τον υπόλοιπο χρόνο της στο νησί».

Gigi Hadid: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της, Khai, που μοιράστηκε στα social media

Δεν είναι σαφές για ποιο λόγο χορηγήθηκε ιατρική μαριχουάνα στην Gigi. Το 2016, αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με την αυτοάνοση Νόσο του Χασιμότο. Η πάθηση επηρεάζει τον θυρεοειδή αδένα και η Gigi είπε τότε ανοιχτά ότι παίρνει φάρμακα για να ρυθμίσει τα συμπτώματά της.

Η Gigi ανέβασε καταιγίδα ποστ στο Instagram σχετικά με το ταξίδι της στα νησιά Κέιμαν και δεν φάνηκε να ενοχλείται από τα νομικά ζητήματα που αντιμετώπισε κατά την άφιξή της. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μοιράστηκε φωτογραφίες της να χαλαρώνει με μπικίνι, ενώ έκανε το ντεμπούτο της με ένα τεράστιο τατουάζ με δράκο στο πόδι της.

snapinsta.app_360087453_587642499952062_3952809576052583097_n_1080.jpg

{https://www.instagram.com/p/CusAqeXuy25/?img_index=2}

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2023 - 09:41