Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση για τις φωτιές στη Σαρωνίδα και ένα «Ευχαριστώ» - «Ήταν οι γονείς μου εκεί»

18.07.2023
Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση για τις φωτιές στη Σαρωνίδα και ένα «Ευχαριστώ» - «Ήταν οι γονείς μου εκεί»
Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει διακοπές αλλά η ψυχή και η καρδιά της βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους της και τον υπόλοιπο κόσμο που χθες δοκιμάστηκαν (και δοκιμάζονται) ακόμη υπό τον φόβο της πύρινης λαίλαπας!

Δύσκολη νύχτα στις περιοχές που ξέσπασαν πυρκαγιές τη Δευτέρα 17 Ιουλίου. Σε μερικά σημεία η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο αλλά η εικόνα που άφησαν πίσω τους οι φλόγες είναι τραγική.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει μεγαλώσει στη Σαρωνίδα, όπου η οικογένειά της έχει εξοχικό σπίτι και παρόλο που τη χθεσινή μέρα η ίδια με τον σύζυγό της και την κόρη τους βρισκόταν μακριά έχοντας ξεκινήσει τις διακοπές τους, η ίδια ζούσε μαζί με τους γονείς της που ήταν στη Σαρωνίδα, αλλά και με τους γείτονες συμπολίτες μας την αβάσταχτη αγωνία του τι θα συμβεί με τη φωτιά, όπως έγραψε στο μήνυμα που μοιράστηκε την Τρίτη το πρωί μέσω stories.

«Δεν ήμουν εκεί, ήταν όμως οι γονείς μου και ο ανιψιός μου, Γιώργος. Φίλοι και γείτονες. Και ήταν εκεί και η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια», γράφει η παρουσιάστρια του Mega συμπληρώνοντας πως «όλοι ακολούθησαν τις οδηγίες των Αρχών και απομακρύνθηκαν εγκαίρως. Όλη τη νύχτα, πολλά πυροσβεστικά και δεκάδες πυροσβέστες έδιναν μάχη να τεθούν υπό έλεγχο όλες οι εστίες».

«Οι εικόνες θλιβερές», συνεχίζει η Ελεονώρα Μελέτη υπογραμμίζοντα πως «ήταν πρακτικά αδύνατο να σωθούν τα πάντα λόγω των συνθηκών, το μέλημα ήταν να μην βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση».

«Άνθρωποι είδαν τα σπίτια τους να καίγονται. Στο ίδιο έργο θεατές όλοι. Είναι αβάσταχτος ο πόνος όλων εκείνων που είδαν την περιουσία τους να χάνεται, ωστόσο την ίδια στιγμή εκατοντάδες, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ άλλα σπίτια σώθηκαν» διαβάζουμε στο μήνυμα της Ελεονώρας η οποία θέλησε με αυτό τον τρόπο να τονίσει πως υπάρχει κι αυτή η πλευρά της είδησης.

Η Ελεονώρα Μελέτη γιορτάζει 6 χρόνια με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και τον αποθεώνει με λόγια μοναδικά

«Σήμερα ξημέρωσε για τη Σαρωνίδα μία “ήρεμη”, μία περίεργα βουβή μέρα», γράφει η παρουσιάσιάστρια εξηγώντας πως ο λόγος που ανεβάζει είναι για να ακουστεί πέρα από τα τηλεοπτικά παράπονα κι ένα «ευχαριστώ» στο πυροσβεστικό σώμα που δίνει πόνο και ψυχή για όλους εμάς κάθε χρόνο στο ίδιο σκηνικό, αλλά και η ευγνωμοσύνη στους εθελοντές που ανιδιοτελώς είναι ενεργά εκεί.


nonoram_1.png

Τελευταία τροποποίηση στις 18.07.2023 - 09:21