Lindsay Lohan: Σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της μοιράζεται εικόνες του παιδικού δωματίου

14.07.2023
Lindsay Lohan: Σε πελάγη ευτυχίας με την εγκυμοσύνη της μοιράζεται εικόνες του παιδικού δωματίου
Η Lindsay Lohan δεν βρίσκεται στη Μύκονο όπως τα περασμένα καλοκαίρια αλλά ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο της παιδί και αποκάλυψε στα social media το αξιολάτρευτο βρεφικό δωμάτιο που σχεδίασε η ίδια - με ένα γλυκό σκηνικό παραλίας στον τοίχο, μια ξύλινη κούνια και μπλε και λευκές πινελιές παντού.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα σας δείξω το βρεφικό μου δωμάτιο και τη συλλογή που σχεδίασα με την @nestigbaby!» έγραψε η Lindsay στη λεζάντα της στο Instagram. «Όλα είναι εμπνευσμένα από την παραλία και είναι τόσο γαλήνια και παιχνιδιάρικα που απόλαυσα τη συνεργασία με την εταιρεία για να δημιουργήσω το παιδικό δωμάτιο των ονείρων μου - όλα είναι χειροποίητα και τέλεια για κάθε μικρό στη ζωή σου!».

Lindsay Lohan: Περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο

Η Lindsay μίλησε πρόσφατα για την εγκυμοσύνη της στο Allure, λέγοντας ότι ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος όταν θα έδινε συνέντευξη στον Τύπο για την ταινία του Netflix, Falling for Christmas. Πώς το είπε όμως στον σύζυγό της, Bader Shammas; «Ήταν τόσο αδιανόητο που μπήκα στο δωμάτιο και μου έπεσε το τεστ κάτω. Του λέω “Μάντεψε τι;” Μου λέει, “Είμαστε;”».

Είναι συναρπαστικά τέτοια νέα! Αλλά σε κάθε περίπτωση η Lindsay ανυπομονεί να καλωσορίσει το μωρό της.

«Ανυπομονώ να δω πώς είναι αυτό το συναίσθημα και πώς είναι να είσαι μαμά», είπε στο Allure, προσθέτοντας ότι έκλαιγε με «δάκρυα χαράς. Αυτή ακριβώς είμαι. Αν και τώρα, μάλλον είναι συγκίνηση από το μωρό. Είναι ακατανίκητο το συναίσθημα».

Εμείς ευχόμαστε «με έναν πόνο», Lindsay!

{https://www.instagram.com/p/CunCqSavhmb/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.07.2023 - 11:47