Lindsay Lohan: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο baby shower μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα

Lindsay Lohan: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο baby shower μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα
Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, η Lindsay Lohan απολαμβάνει το ταξίδι της μητρότητας με ένα λαμπερό baby shower, όπου ποζάρει πανέμορφη με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Στην πρόσφατη της ανάρτηση στο Instagram, η ηθοποιός προσφέρει άλλη μια ματιά στη ζωή της ως μέλλουσα μητέρα, χαρίζοντας στους ακολούθους της φωτογραφίες από ένα ξεχωριστό γεγονός μαζί με τις φίλες της.

Στις διάφορες φωτογραφίες, η Lohan φαίνεται να φορά ένα μακρυμάνικο λευκό φόρεμα που αναδεικνύει την κοιλίτσα της που έχει μεγαλώσει πολύ. Σε άλλες φωτογραφίες φοράει ένα πορτοκαλί φόρεμα με κρόσσια και πλατφόρμες καθώς ποζάρει με τις φίλες της και τα παιδιά τους. Το καρουζέλ ολοκληρώνεται με μερικές ομαδικές λήψεις, αποδεικνύοντας ότι η Lohan έχει πολυάριθμες φίλες που περιμένουν με αγάπη τη γέννηση του μωρού της.

{https://www.instagram.com/p/CriwgNehR2b/}

Στη λεζάντα της, η Lohan ευχαρίστησε όλους που ήταν τόσο ευγενικοί και γενναιόδωροι καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί το μωρό της. «Ωραίες στιγμές. Τόσο ευγνώμων για όλους τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου!», έγραψε στη λεζάντα του ποστ της.

Η Lohan γνωστοποίησε για πρώτη φορά τα νέα της εγκυμοσύνης της τον περασμένο μήνα με μια ανάρτηση στο instagram. Έκτοτε, έχει μοιραστεί αρκετές λήψεις στο feed της, συμπεριλαμβανομένης μιας επετειακής ανάρτησης για τον σύζυγό της, Bader Shammas, καθώς και φωτογραφίες της να δουλεύει στην επόμενη ταινία της στο Netflix, Irish Wish.

{https://www.instagram.com/p/CqlbG5LBfDS/}

Αυτή η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024, ωστόσο τα νέα που προηγούνται και είναι πολυαναμενόμενα, είναι αυτά της γέννησης του μωρού της.

Τελευταία τροποποίηση στις 28.04.2023 - 10:12