Όταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη συνάντησε τον Άλκη Κούρκουλο - Η συγκίνηση και το απίθανο σχόλιο για την ηλικία

27.04.2023
Όταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη συνάντησε τον Άλκη Κούρκουλο - Η συγκίνηση και το απίθανο σχόλιο για την ηλικία
(photo: @zwzwsapountzaki)
Ζωζώ Σαπουντζάκη και Άλκης Κούρκουλος ποζάρουν πλάι πλάι και φαν τής λέει ότι μοιάζει με κόρη του!

Ιδιαίτερα δραστήρια η Ζωζώ Σαπουντζάκη, τόσο ως προς την παρουσία της στα social media όσο και ως προς την κοινωνική της ζωή. Στα 89 της χρόνια, η αειθαλής και πάντα μπριόζα τραγουδίστρια και ηθοποιός κάνει πολύ συχνά εξόδους με την παρέα της και μοιράζεται στιγμιότυπα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Την περασμένη εβδομάδα, για παράδειγμα, και με αφορμή την ονομαστική της γιορτή [της Ζωοδόχου Πηγής] η Ζωζώ γλέντησε με φίλους της σε μουσικό μεζεδοπωλείο και μοιράστηκε τις χαρές της.

{https://www.instagram.com/p/CrUOpQfo3JG/}

Πολύ σύντομα, βέβαια έκανε κι άλλη έξοδο από όπου επίσης είδαμε στιγμιότυπα με την ίδια, όπως πάντα, απαστράπτουσα.

{https://www.instagram.com/p/CrcE4AFoWNn/}

Από αυτή την τελευταία έξοδο είχαμε ακόμη μία ανάρτηση αργότερα, όμως δεν ήταν μόνη. Η Ζωζώ συνάντησε τον Άλκη Κούρκουλο και μοιράστηκε μια κοινή τους πόζα, ενώ στη λεζάντα αποκα΄λυψε ακριβώς πώς αισθάνθηκε.

Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης, η Τζένη Καρέζη και ο Άλκης Κούρκουλος έκαναν πρόβα στο πιάνο

"Απόψε συγκινήθηκα πολύ βλέποντας τον @alkiskourkoulos τον σπουδαίο αυτόν Ηθοποιό .. παιδί του πολυαγαπημένου μου ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ", γράφει στη λεζάντα η Ζωζώ και τα σχόλια (όπως και σε κάθε ανάρτησή της) έφτασαν "βροχή".

{https://www.instagram.com/p/CrhFhcbI9Jy/}

Στο συνόλό τους οι φανς αποθέωσαν την πληθωρική (ως προσωπικότητα) καλλιτέχνιδα που λατρεύει τη ζωή (το λέει και τ' όνομά της, άλλωστε "Ζω δυο φορές, Ζω-Ζω", έχει πει χαρακτηριστικά) αλλά δεν ήταν το ίδιο θετικά ως προς την εμφάνιση του Άλκη Κούρκουλου τον οποίο προτρέπουν να... ξυριστεί.

zwzw-3.jpg

zwzw2_1.jpg

Ήταν τόσο μεγα΄λος, μάλιστα, ο ενθουσιασμός για τη Ζωζώ που είδαμε και ένα σχόλιο θαυμάστριας που βρήκε ότι στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο Άλκης είναι σαν μπαμπάς της! 56 ετών ο ηθοποιός, για την ιστορία!

zwzw.jpg

Ένα είναι σίγουρο: Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ξέρει, όντως, να ζει και να διασκεδάζει και φροντίζει να έχει στο πλάι της ανθρώπους που κάνουν το ίδιο. Ιδού μερικές εικόνες από το γλέντι για τη γιορτή της όπου στην παρέα ήταν, μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και, φυσικά, ο επί πολλά χρόνια σύντροφος της ζωής της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος. Και του χρόνου!

Και η Μαρία Ιωαννίδου στη γιορτή
Στην πίστα και ο Σπύρος Μπιμπίλας

Τελευταία τροποποίηση στις 27.04.2023 - 15:51