Η Ντόρα Μπακογιάννη άνοιξε λογαριασμό στο TikTok, προσφέρει σοκολατάκια και αυτοτρολάρεται

27.04.2023
Η Ντόρα Μπακογιάννη άνοιξε λογαριασμό στο TikTok, προσφέρει σοκολατάκια και αυτοτρολάρεται
"Γεια σας, είμαι η Ντόρα, η πιο trendy γιαγιά του TikTok", λέει η Ντόρα Μπακογια΄ννη στο πρώτο βίντεο που μοιράστηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και καλωσορίζει τον κόσμο με απίθανο τρολ στον εαυτό της.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα πιο συμβατικά (ας τα πούμε έτσι) social media η Ντόρα Μπακογιάννη έβαλε πλώρη και για τα πιο... μοντέρνα! Έχοντας "κατακτήσει" Facebook και Instagram, η ελληνίδα πολιτικός "εισβάλει" και στο TikTok.

Στο πρώτο βίντεο που μοιράστηκε τη βλέπουμε να κοιτάζει χαμογελώντας την κάμερα και να απευθύνεται στον κόσμο με τις εξής ατάκες: «Γεια σας είμαι η Ντόρα η πιο trendy γιαγιά του TikTok όπως μου λένε και τα εγγόνια μου. Να ξεκινήσουμε μαζί, αλλά με μια παλιά συνταγή... Θέλεις ένα σσσσοκολατάκι;».

{https://www.tiktok.com/@dora_bakoyannis/video/7226620886349139227}

Βέβαια, μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του συγκεκριμένου concept!

Ντόρα Μπακογιάννη: Η σπάνια φωτογραφία και με τα 7 εγγόνια της και το repost του Κώστα Μπακογιάννη

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι το αστείο με τα σοκολατάκια έχει ξεκινήσει από μία συνε΄ντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικούς σταθμούς η Ντόρα Μπακογιάννη το 2012 και πρόσφερε σοκολατάκια στους δημοσιογράφους χρησιμοποιώντας μια πολύ χαρακτηριστική (γαλλική) προφορά στο αρχικό γράμμα της λέξης (σ), γεγονός που τη "συντροφεύει" διαρκώς από εκείνη τη στιγμή και πέρα.

Ιδού και το εν λόγω βίντεο για μία υπενθύμιση.

{https://www.youtube.com/watch?v=zgGypN9lwic&ab_channel=%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%A4%CE%B9%CE%B2%CE%B9}

Αυτή, βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Ντόρα Μπακογιάννη αυτοτρολάρεται για την προφορά της. Σε συνέντεξη που είχε παραχωρήσει στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day η ελληνίδα πολιτικός είχε αποκαλύψει ότι και τα εγγόνια της την τρολάρει για το παχύ "σ" (CH) που χρησιμοποιεί, χωρίς να το αντιλαμβάνεται.

Τον Οκτώβριο του 2021 η Ντόρα Μπακογιάννη είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Η διάγνωση ήταν για πολλαπλό μυέλωμα, έναν τύπο που "παλεύεται και νικιέται", όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Σε συνέχια ενημέρωσε πως ξεκινά τη θεραπεία της με αισιοδοξία και όλα πήγαν καλά!

Τελευταία τροποποίηση στις 27.04.2023 - 13:28