Angelina Jolie: Σπάνια επίσημη εμφάνιση με τον γιο της, Maddox - Τι επέλεξε να φορέσει

27.04.2023
Angelina Jolie: Σπάνια επίσημη εμφάνιση με τον γιο της, Maddox - Τι επέλεξε να φορέσει
(Photo by Anna Moneymaker/Getty Images)
Συνοδευόμενη από τον γιο της, Maddox, η Angelina Jolie παραβρέθηκε σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος Biden, παρουσία του προέδρου της Νότιας Κορέας, προς τιμή της 70ης επετείου της συμμαχίας μεταξύ των δύο κρατών.

Στην Ουάσινγκτον βρέθηκαν την Τετάρτη 26/4/2023 η Angelina Jolie και ο μεγαλύτερος γιος της, Maddox. H 47χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια φιλάνθρωπος, μαζί με τον 21χρονο Maddox έδωσαν το "παρών" σε επίσημο δείπνο που παρέθεσαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden και η σύζυγός του, Jill προς τιμή του προέδρου της Νότιας Κορέας Yoon Suk Yeol και της Πρώτης Κυρίας της χώρας, Kim Keon Hee.

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού People, "Οι σχέσεις μεταξύ Ασίας και Αμερικής παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την οικογένεια της Jolie καθώς η ίδια κα τα παιδιά της έχουν πολύ στενούς δεσμούς με πολλές από τις περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Νότιας Κορέας". Μην ξεχνάμε ότι ο Maddox σπούδασε στο πανεπιστήμιο Yonsei της Σεούλ, ενώ η Angelina επισκέφτηκα πάρα πολλές φορές τη χώρα τα τελευταία 20 χρόνια τόσο για την ανθρωπιστική της υπεράσπιση των προσφύγων όσο και ως καλλιτέχνις.

"H Angelina και ο Maddox νιώθουν ιδιαίτερη τιμή για την πρόσκληση αυτή στον Λευκό Οίκο", συνέχισε η πηγή!

angelina-jolie-maddox-1.jpg

(Photo by Anna Moneymaker/Getty Images)

Maddox Jolie Pitt: Ο γιος των Brangelina μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τον πατέρα του

Για την περίσταση η Jolie ντύθηκε στα λευκά. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα vintage Chanel jacket και ένα φόρεμα που φτιάχτηκε για εκείνη πριν από πολλά χρόνια, ενώ, σύμφωνα πάντα με την πηγή του People, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ είναι της δικής της, προσωπικής, συλλογής.

Εκτός από τα καλλιτεχνικά της, η Angelina Jolie, συνεχίζει με πα΄θος τις δράσεις της υπέρ των απανταχού προσφύγων, παρά το γεγονός ότι τον περασμένο Δεκέμβριο παραιτήθηκε από τη θέση της ως Πρέσβειρα του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, με στόχο να ασχοληθεί "με ένα ευρύτερο σύνολο ανθρωπιστικών θεμάτων και ζητημάτων ανθρωπίνων δικαιωμάτων", όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

"Είμαι ευγνώμων για το προνόμιο και την ευκαιρία που είχα να δουλέψω με τόσους πολλούς εξαιρετικούς και αφοσιωμένους αξιωματικούς της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και άλλους συναδέλφους που κάνουν ναυαγοσωστική εργασία παγκοσμίως και να υπηρετήσω ως Ειδική Απεσταλμένη», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων η Jolie σε δήλωση της. «Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου τα επόμενα χρόνια για να στηρίξω τους πρόσφυγες και άλλους εκτοπισμένους».

Η Angelina Jolie υιοθέτησε τον Maddox, ο οποίος έχει καταγωτή από την Καμπότζη, το 2002 και έχει μιλήσει επανειλημμένα για το πώς η όλη διαδικασία την έκανε ν' αλλάξει άποψη ως προς τη μητρότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις 27.04.2023 - 13:51