Olivia Wilde για Emily Ratajkowski: «Να μην πιάσει ποτέ ξανά το όνομά μου στο στόμα της»

27.04.2023
Olivia Wilde για Emily Ratajkowski: «Να μην πιάσει ποτέ ξανά το όνομά μου στο στόμα της»
(Photo by Kevin Mazur/VF23/WireImage for Vanity Fair)
Η Olivia Wilde φέρεται να είναι έξαλλη με την Emily Ratajkowski με αφορμή την υποτιθέμενη σχέση της δεύτερης με τον πρώην φίλο της πρώτης, Harry Styles και τις δηλώσεις μετάνοιας του μοντέλου προς την ηθοποιό και (πρώην πλέον) φίλη της.

Η Emily και ο Harry εξέπληξαν τους fans τους τον περασμένο μήνα, όταν απαθανατίσθηκαν να απολαμβάνουν ένα πολύ παθιασμένο φιλί στην Ιαπωνία, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του πρώην σταρ των One Direction από την Olivia Wilde.

Το θέμα που περιπλέκει τα πράγματα είναι ότι η Emily και η Olivia έκαναν παρέα παλιότερα και εθεάθησαν μαζί στο Vanity Fair Oscar Party. Μάλιστα είχαν παρακολουθήσει μαζί και μια συναυλία του Harry Styles τον Ιούλιο του 2022, όταν ο πρώην τραγουδιστής των One Direction ήταν ακόμα σε σχέση με την Olivia.

Μετά το παθιασμένο φιλί ξεκίνησαν, όπως ήταν αναμενόμενο, φήμες για διαμάχη μεταξύ των Emily και Olivia, ενώ το μοντέλο λέγεται ότι θεώρησε τη στιγμή ως «ένα ατυχές ζήτημα» και εκλιπαρούσε τη φίλη της για συγχώρεση.

Olivia Wilde: Προκάλεσε οργή χαρακτηρίζοντας «καυτό» τον σύντροφο της Rihanna - Έδωσε εξηγήσεις

Πηγή κοντά στην Olivia ισχυρίστηκε ότι η ηθοποιός δεν είναι ευχαριστημένη με τα σχόλια της Emily και ισχυρίστηκε: «Η Emily δεν πρέπει να νιώθει άσχημα για την Οlivia. Θα πρέπει να επανεξετάσει τη ζωή της με τις σχέσεις και τους άντρες με τους οποίους επιλέγει να βγαίνει έξω. Η Emily πρέπει πραγματικά να επικεντρωθεί στο να είναι μαμά».

Τόνισε μάλιστα η πηγή: «Η Olivia θέλει απλώς μην πιάσει ποτέ ξανά η Emily στο στόμα της το όνομά της».

Η Emily από την πλευρά της, διέψευσε πρόσφατα τις αναφορές για αντιπαράθεση με την Οlivia ωστόσο η πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού αποκάλυψε ότι οι δύο τους δεν έχουν μιλήσει μετά το φιλί.

«Δεν είχαν καμία αντιπαράθεση γιατί η Olivia δεν έχει μιλήσει με την Emily από τότε. Την πρόδωσε και έσπασε τον κώδικα μεταξύ κοριτσιών», είπε η πηγή στην Daily Mail.

Emily Ratajkowski εναντίον Ellen DeGeneres: Πώς μια συνέντευξη της Taylor Swift εξόργισε το μοντέλο

Η Emily μίλησε πρόσφατα για την εμπειρία της με τις σχέσεις της και είπε ότι αισθάνεται περίεργα να ισοπεδώνεται δημόσια η ρομαντική της ζωή.

«Είναι πολύ περίεργο να έχεις κάποιες εμπειρίες και μετά να τις γνωρίζει όλος ο κόσμος και να τις σχολιάζει», δήλωσε στην Vogue España. «Είμαι απλώς ένα άτομο που έχει περάσει από μια σχέση τριών ετών [με τον μουσικό Jeff Magid] σε μια τετραετή [με τον πρώην σύζυγο Sebastian Bear-McClard]. Αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό που βρίσκομαι σε στάδιο γνωριμιών. Το ενδιαφέρον που υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ περίεργο. Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου».

Τελευταία τροποποίηση στις 27.04.2023 - 11:39