Η Αννίτα Πάνια είχε γενέθλια: Η πιο πρωτότυπη τούρτα, ο Νίκος Καρβέλας και ο γιος τους

26.04.2023
Η Αννίτα Πάνια είχε γενέθλια: Η πιο πρωτότυπη τούρτα, ο Νίκος Καρβέλας και ο γιος τους
53 κεράκια έσβησε χθες (25/4/2023) η Αννίτα Πάνια, όμως, όχι όπως νομίζεις!

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Αννίτα Πάνια και είχε κοντά της τους πιο κοντινούς της ανθρώπους, ξεκινώντας από τον γιο της, Ανδρέα και τον πατέρα του, Νίκο Καρβέλα. Μαζί τους και η νυν σύντροφος του συνθέτη, Έλενα Φερεντίνου, αλλά και ο Μπάμπης Στόκας, με τον οποίο τους συνδέει στενή φιλία ετών.

Μία φωτογραφία αναμνηστική με όλη την παρέα είδαμε στα stories της εορτάζουσας και δύο πράγματα μας έκαναν εντύπωση: πρώτον, πόσο πολύ έχει μεγαλώσει/ψηλώσει ο Ανδρέας, ο οποίος, είναι 14 ετών και κα΄νει καριέρα στο YouTube με το όνομα ANKAR, και πως η Αννίτα είχε μπροστά της δύο τούρτες!

annita1.jpg

Διάλογος Αννίτας Πάνια - Άννας Βίσση για Νίκο Καρβέλα: "Τι του βρήκες;" "Εσύ τι του βρήκες;"

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε ως σταθερό ποστ φάνηκε ακριβώς τι είχε στο μυαλό της σχετικά με τις τούρτες αφού είχε τοποθετήσει στην καθεμιά από έναν αριθμό της ηλικίας της. Στη μία τούρτα το 5 και στην άλλη το 3 λοιπόν. Όσο για τη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία; Τρεις ατάκες πολύ χαρακτηριστικές του στυλ και του ύφους της και οι ευχές έφτασαν από πάσα κατεύθυνση αμέσως μετά.

"53 νταν !! Ευχαριστώ για τις ευχές σας.. Εύχομαι ο,τι γουστάρετε να γίνει με τρέλα!! ❤️", γράφει η Πάνια και ιδού το εορταστικό κλικ!

{https://www.instagram.com/p/CreQI1mLrzM/}

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας ήταν παντρεμένοι από το 2010 μέχρι το 2016 και παραμένούν, μαζί με την Άννα Βίσση και την Έλενα Φερεντίνου, η οποία πριν από μερικούς μήνες γέννησε το τρίτο παιδί του συνθέτη, μια "πολύχρωμη" και πολύ αγαπημένη ευρύτερη οικογένεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.04.2023 - 16:11