Διάλογος Αννίτας Πάνια - Άννας Βίσση για Νίκο Καρβέλα: "Τι του βρήκες;" "Εσύ τι του βρήκες;"

22.10.2021
Διάλογος Αννίτας Πάνια - Άννας Βίσση για Νίκο Καρβέλα: "Τι του βρήκες;" "Εσύ τι του βρήκες;"
Όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική τους συνάντηση

Καλεσμένη στη νέα late night εκπομπή της Αννίτας Πάνια "Ανοικτά" βρέθηκε η Άννα Βίσση, και οι δυο τους μίλησαν ανοιχτά για τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο είχαν και οι δυο ερωτική σχέση.

Η τηλεοπτική παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου – «Είμαι καλύτερα»

"Τι του βρήκες;", ρώτησε αρχικά η Αννίτα Πάνια την Άννα Βίσση, η οποία απάντησε: "Όταν τον γνώρισα ήταν 31. Εσύ τι του βρήκες; Ο Νίκος δεν έχει ηλικία. Το παίζεις άνετη τώρα". Η Αννίτα Πάνια απάντησε λέγοντας: "Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση όχι".

Η γνωριμία της Βίσση με τον Καρβέλα
"Η σχέση με τον Καρβέλα χωρίζεται σε δεκαετίες. Η μία είναι που τον γνώρισα και δεν τον ήθελα καθόλου, με φόβιζε. Ήταν μέσα στη μαγκιά και γούσταρα εγώ. Άρχισα να ενδιαφέρομαι. Άργησα πολύ να επιτεθώ και όταν το έκανα αυτός αμύνθηκε. Μου έλεγε όλες τις "βρωμιές” του. Όταν εγώ φτιάχτηκα, αυτός μου λέει δεν θέλω. Όταν αποφασίσαμε και παντρευτήκαμε, εγώ ξεδίπλωνα μια καριέρα. Τότε ήταν τρομακτικός και ελκυστικός. Ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου, ο πιο εκκεντρικός", είπε η Άννα Βίσση.

Το γράμμα του Νίκου Καρβέλα για την Άννα Βίσση
Η Αννίτα Πάνια έδωσε στην Άννα Βίσση ένα γράμμα που ο Καρβέλας είχε γράψει για εκείνη, η οποία δάκρυσε διαβάζοντάς το. "Είναι το πιο τρυφερό πλάσμα που υπάρχει στον κόσμο. Λατρεύει τη φωνή σου και εσένα", είπε η Αννίτα Πάνια.

Δες το βίντεο με το απόσπασμα: