Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Το φιλί στη σκηνή της πρεμιέρας του "Hair"

22.10.2021
Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Το φιλί στη σκηνή της πρεμιέρας του "Hair"
Το ερωτευμένο ζευγάρι συμμετέχει μαζί στη θεατρική παράσταση "Hair"

Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης HAIR πραγματοποίηθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου, στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, οι οποίοι πρόσφατα επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, η ερωτική εξομολόγηση και μία... σύμπτωση

Στην παράσταση, η Μαίρη Συνατσάκη, που υποδύεται τη Sheila και ο Ίαν Στρατής, που υποδύεται τον αρχηγό της αγέλης, Berger, ανταλλάσουν και ένα καυτό φιλί επί σκηνής.

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν τον Απρίλιο, όταν αναρτήθηκε ένα story από τη Μαίρη.

Το ταξίδι στην Ιταλία και η αποκάλυψη

Το καλοκαίρι, το ζευγάρι έκανε τις διακοπές τους στην Ιταλία. Πρόσφατα, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ανήρτησε μία κοινή φωτογραφία με τον τραγουδιστή στην οποία φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, εκείνη γράφει στίχους από το τραγούδι "Tear In My Heart" των Twenty One Pilots. "Τα τραγούδια στο ραδιόφωνο είναι ΟΚ όμως το δικό μου γούστο στη μουσική είναι το πρόσωπό σου. Η καλύτερη χρονιά".

Η διαφορά ηλικίας
Πρόσφατα, η ίδια είχε κάνει δηλώσεις στις κάμερες και σχολίασε τη διαφορά ηλικίας τους, λέγοντας: "Αν κάποιος έχει να κάνει σχόλιο ας το κάνει. Δεν με αφορά. Αν κάποιος σκέφτεται έτσι, δεν με πειράζει. Το θεωρώ απαρχαιωμένο. Είμαστε στο ίδιο σπίτι με τα τρία γατιά, είμαστε όλοι μαζί".

Η συνεργασία και η συγκατοίκηση
"Δεν νιώθω καμία πίεση που είμαστε μαζί και στη ζωή και στο θέατρο. Έχουμε τρεις γάτες στο σπίτι και θα δούμε πόσο θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός. Να υιοθετείτε αδέσποτα για να μη χρειαστεί να τα πάρουμε όλα εμείς. Μέσα στον κορονοϊό άρχισα να ασχολούμαι με τη μαγειρική. Ο Ίαν μαγειρεύει, όλα καλά τα κάνει αυτό το παιδί" είχε δηλώσει επίσης η ίδια.