Ντόρα Μπακογιάννη: Η σπάνια φωτογραφία και με τα 7 εγγόνια της και το repost του Κώστα Μπακογιάννη

21.07.2021
Ντόρα Μπακογιάννη: Η σπάνια φωτογραφία και με τα 7 εγγόνια της και το repost του Κώστα Μπακογιάννη
Ύμνος στις γιαγιάδες του repost του Δημάρχου Αθηναίων.

Διακοπές στην Κρήτη κάνει και φέτος η Ντόρα Μπακογιάννη και έχει, όπως κάθε χρόνο, μαζί της των παιδιών της τα παιδιά. Φαίνεται, όμως, ότι αυτή τη φορά δεν λείπει κανένα. Και ήταν τέτοια η χαρά της, που η ελληνίδα πολιτικός θέλησε να τη μοιραστεί. Και το έκανε με μια ανάρτηση όπου έχει καταφέρει να απαθατίσει και τα 7 (με πλάτη, φυσικά) στην παραλία, ενώ στη λεζάντα υπογραμμίζει ότι το κλικ το κατάφερε το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα!

Είχαμε δει και πέρσι μια ανάλογη φωτογραφία, όμως, ο φακός είχε καταγράψει έξι παιδιά.

Για την ιστορία, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει επτά εγγόνια, τρία από την Αλεξία και τέσσερα από τον Κώστα, ο οποίος έκανε repost τη συγκεκριμένη ανάρτηση και τη συνόδευσε με μία λεζάντα-ύμνο στις γιαγιάδες, αλλά και με μια δόση τρολαρίσματος προς τη μητέρα του. «Αν δεν υπήρχαν οι γιαγιάδες έπρεπε να τις είχαμε εφεύρει! Μάνα, θα φάνε σπίτι, μην τους κυνηγάς με το ταπεράκι στη θάλασσα! 😂», διαβάζουμε στη λεζάντα πλάι στην αναδημοσίευση της πανέμορφης, καλοκαιρινής εικόνας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων μοιράζεται συχνά φωτογραφίες του μικρού του γιου, από τον γάμο του με τη Σία Κοσιώνη και τον περασμένο Δεκέμβρη μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία και με τα τέσσερα παιδιά του.

Εκτός από τον Δήμο, καρπό του έρωτά του με τη νυν σύζυγό του, Σία Κοσιώνη, λοιπόν, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ακόμη τρία παιδιά, τη Δανάη και τον Παύλο από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου (ναι, της αδελφής του Μίλτου Καμπουρίδη, συζύγου της Μαρίνας Βερνίκου, για την ιστορία) οι οποίοι και βρίσκονται πολύ συχνά με τον μικρό τους αδελφό. και την Ολυμπία, από τη σχέση του με τη Μαίη Ζαννή, εγγονή του Δημητρίου Ράλλη, ετεροθαλούς αδελφού του Γεωργίου Ράλλη.