Νίκος Γκάλης: Ο "Θεός" του ελληνικού μπάσκετ αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

21.07.2021
Νίκος Γκάλης: Ο "Θεός" του ελληνικού μπάσκετ αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
«Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη», γράφει μεταξύ άλλων ο άνθρωπος που, στην ουσία, έκανε τους Έλληνες να αγαπήσουν -αν όχι, γνωρίσουν- το μπάσκετ!

Ο θρίαμβος του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν περιγράφεται. Το παιδί από τα Σεπόλια, όπως γράφεται κατα κόρον σήμερα -και όπως είναι, πραγματικά, έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί μεγάλωσε με την οικογένειά του όταν έφτασαν στην Ελλάδα ως πρόσφυγες από τη Νιγηρία- χάρισε στην ομάδα τους, τους Μιλγουόκι Μπακς το Κύπελλο του NBA, ύστερα από 50 χρόνια και αναδείχθηκε ο MVP του τελικού.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι κοιμήθηκε μετά τον θρίαμβο στο NBA
Οι απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκε

Όλος ο πλανήτης σήμερα μιλά για τον Greek Freek που γράφει το δικό του ολόλαμπρο κεφάλαιο στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ! Γέμισαν τα social media από χθες με εικόνες, ευχές και θαυμασμό.

Από όλα όσα είδαμε, ξεχωρίζουμε την ανάρτηση του Νίκου Γκάλη. Ο αθλητής θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, ο άνθρωπος που μας έμαθε το άθλημα και μας έκανε να το αγαπήσουμε, βγάζει το καπέλο στον 26χρονο νέο που ίσως να δείχνει ότι τον ξεπερνά! Και εμείς βγάζουμε το καπέλο σ' εκείνον!

«Γιάννη, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου. Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια, για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι», γράφει ο Νίκος Γκάλης και τα λόγια του ζυγίζουν διαφορετικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.08.2023 - 12:00