Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά την περιπέτεια με την υγεία της ήταν στη Μαρινέλλα

26.04.2024
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά την περιπέτεια με την υγεία της ήταν στη Μαρινέλλα
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
Οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν μαζί.

Γερή, χαρούμενη και απαστράπτουσα (όπως πάντα), η Ζωζώ Σαπουντζάκη φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω της για τα καλά και τα τελευταία της προβλήματα υγείας.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η αειθαλής, μπριόζα καλλιτέχνις νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες, περνώντας, μάλιστα και την πόρτα της εντατικής. Τελικά η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος και έχει αναρρώσει πλήρως εδώ και καιρό.

Το βράδυ της Τετάρτης, μάλιστα η μπριόζα σταρ που τον ερχόμενο μήνα θα γιορτάσει τα 91 χρόνια ζωής έκανε και την πρώτη βραδινή της έξοδο μετά τη νοσηλεία της. Την παράσταση της Μαρινέλας, στο Nox, πήγε να παρακολουθήσει η Ζωζώ και είχε στο πλευρό της, όπως πάντα τον επί δεκαετίες σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

7_14.jpg

Εντυπωσιακή, όπως πάντα, η Ζωζώ πήγε στα παρασκήνια ΄οπου συνάντησε τη Μαρινέλλα και οι δυο θρύλοι της ελληνικής σόουμπιζ πόζαραν μαζί στον φακό.

1-1_9.jpg

Για την περίσταση η υπέρλαμπρη Ζωζώ επέλεξε ένα glam μεταλλιζέ παντελόνι με embellished μαύρο τοπ και αστραφτερό pinstripe σακάκι, ενώ την εμφάνιση συμπλήρωνε το σήμα κατατεθών καπέλο στο κεφάλι της.

1-2_6.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 26.04.2024 - 16:23