Ξαφνικό διαζύγιο για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Η κοινή ανακοίνωση

26.04.2024
Ξαφνικό διαζύγιο για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Η κοινή ανακοίνωση
Το ζευγάρι χώρισε ύστερα από 6 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, όμως η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ίδιοι από κοινού δεν χωρά την παραμικρή αμφιβολία.


«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου»

Η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της ήταν τον Οκτώβριο του 2023 με μία απίθανη φωτογραφία, για την επέτειό τους.

{https://www.instagram.com/p/CyDujuxtN2z/}

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2018 ενώ είχε προηγηθεί πολιτικός αλλά και η γέννηση του γιου τους, Μάξιμου. Στο μεταξύ το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, τη Σιέννα, η οποία το 2023 έγινε τριών ετών και το γιόρτασε με ένα πάρτι υπερπαραγωγή.

Τον περασμε΄νο Αύγουστο η ηθοποιός είχε μοιραστεί μία ανάρτηση για τα 10 χρόνια της γνωριμίας της με τον μέχρι πρότινος σύζυγό της περιγράφοντας τι είχε συμβεί και εκφράζοντας μία τρυφερή ερώτηση «Ποιος θα το φανταζόταν;». Οκτώ μήνες μετά, ήρθε το διαζύγιο.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.04.2024 - 17:53