Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε 37 ετών - Οι τέσσερις τούρτες και η ευχή τρολ της Δανάης Μιχαλάκη

29.04.2024
Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε 37 ετών - Οι τέσσερις τούρτες και η ευχή τρολ της Δανάης Μιχαλάκη
Τα γενέθλιά της είχε η Τόνια Σωτηροπούλου και τα γιόρτασε με φίλους ιδιωτικά και μέσω social media.

37 κύκλους γύρω από τον ήλιο συμπλήρωσε η Τόνια Σωτηροπούλου στις 28 Απριλίου και το γιόρτασε με όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους στη Γαλιάντρα στο κέντρο της Αθήνας.

Τα social media γέμισαν ευχές και φωτογραφίες ενώ την επόμενη μέρα και η ίδια η εορτάζουσα, μοιράστηκε μεριές από τις όμορφες στιγμές που είχε ζήσει το προηγούμενο βράδυ. Από αυτές, ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία η στιγμή που ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας, κουμπάροι και φίλοι πλησιάζουν με τις τέσσερις τούρτες που της είχαν ετοιμάσει και της τραγούδησαν όλοι μαζί.

Αυτό τον έρωτα θέλουμε: 7 άντρες που λατρεύουν τις γυναίκες τους και το βροντοφωνάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο

Υπάρχουν μάλιστα δύο βίντεο στο καρουζέλ, ένα που «κοιτάζει» την εορτάζουσα και ένα με τη ματιά τη δική της (και το κινητό της, δηλαδή!)

«37. Αγάπη , υγεία , ευτυχία , αφθονία. Σας ευχαριστώ για τις ευχές και την αγάπη. Να είμαστε όλοι καλά», γράφει στη λεζάντα η ηθοποιός και ιδού η ανάρτηση ως είχε.

{https://www.instagram.com/p/C6VuF-Ro31S/?img_index=1}

Εκτός από τις ευχές κάτω από την ανάρτηση, βέβαια, είχαμε και πάρα πολλές ως αναδημοσιεύσεις στις ιστορίες της εορτάζουσας. Από αυτές ξεχωρίζουμε την ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη η οποία μας έκανε να χαμογελάσουμε περισσότερο. Ιδού και τα λόγια περιττεύουν.

1_193.png

Τελευταία τροποποίηση στις 29.04.2024 - 13:31